tirsdag 17. mai 2016

Gaveliste tilbords

Har du allerede liste hos oss? Bruk av Cookies (informasjonskapsler) på tilbords. Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg inn på siden, for at du skal kunne handle varer i nettbutikken og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en super nettbutikk for deg. Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Kolderup ble etablert.


Du er ansvarlig for all aktivitet som skjer på din konto. Tilbords tilbud finner du på Tiendeo! Det er derfor viktig at du ikke oppgir din brukerinformasjon til noen andre. Sammenlign alle Hus og hage rabattene og spar penger! Vi har mange års erfaring, og tilbyr den beste veiledningen for et vellykket gavevalg.


Det ligger gaveliste på Til bords butikkene. I tillegg kan du finne lista på nett. Du er selv ansvarlig for at oppbevaringen av ditt brukernavn og din unike Gaveliste -lenke skjer på en på en betryggende måte og at opplysningene ikke tilfaller uvedkommende. Både for gjester og brudepar.


Motta eksklusive tilbu nyheter, inspirasjon og konkurranser! Vakre serviser og nydelige glass kan enkelt legges inn på deres bryllupsliste slik at deres gjester kan handle gaver til deres store dag. Kjøpene blir registrert.


Vi tar kundeservice på alvor! For oss er kundeservice viktig, så ta gjerne kontakt med oss om du har noen problemer eller spørsmål! Går dere med gifteplaner? Hos Kitch’n kan dere skrive bryllupsliste med alle deres ønsker, noe som er praktisk for både brudepar og gjester.


Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig. Siden har TilBords -kjeden etablert franchisebutikker…. Hvert fjerde brudepar takket ja til å opprette gaveliste hos TilBords -kjeden i fjor.


Der søker du på gaveliste , skriver inn Lisa sitt navn og passord som er. Hvis det dere ønsker å kjøpe ikke er tilgjengelig i lokal butikk skal. For de av dere som ønsker å gi oss en gave til vår store dag – nå har vi begynt å finne ut hva vi vil ha.


Få bryllupsgavene dere ønsker dere, sørg for at gjestene vet hva som står på ønskelisten. En kan legge ut ønskelisten på internett. Nettfrieriet til norske brudepar har imidlertid blitt mottatt med eit helhjertet JA.


Enda mer populær har bryllupsplanleggeren Mitt-bryllup. Brudepar som kommer og deltar på vårt event i Horisont får nyte en kveld inspirert av et ekte bryllup. I festsalen vil vi ferie vårt brudepar, vi arrangerer en vielse, brudeparets første dans og selvfølgelig coctailhour. Underveis ble fødselsdagen til et surprise-bryllup! Skaffer man seg boka samtidig som man begynner å planlegge bryllupet, kan man vurdere hva slags bryllupsstil man vil ha, og få hjelp til å få oversikt over alt som skal gjøres trinn for trinn.


Gaveliste tilbords

Personalet hjelper deg. Dere finner listen HER. Utenom dette setter vi stor pris på gave i konvolutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg