fredag 20. mai 2016

Pute 50x70

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Usikker på hvilken pute du skal velge? I vår puteguide får du gode råd som hjelper deg med å velge riktig pute. Du kan lese alt om våre forskjellige typer puter og finne den puten som dekker dine behov best mulig.


Se vår puteguide her. Puter uten helseskadelige kjemikalier. Flere funksjoner og størrelser. Akkurat som dun, og fabelaktig pute til en rimelig penge. Jeg liker å ligge litt lavt, krølle puten sammen og skifter dusinvis av stillinger før jeg faller til ro, og denne puten har tålt mye medfart, men er fremdeles like fin.


Har ikke opplevd klumper. Dyner, puter , sengetøy, laken, putevar. Alle våre kroppsnære tekstiler er øko-tex godkjente. Inneholder ikke helse- eller miljøskadelige kjemikalier.


Pute 50x70

For at din nye pute skal holde samme gode kvalitet i lang ti er det lurt å bruke et ekstra beskyttelsestrekk på den. Vi anbefaler Gold dunpute som er en myk og mellomhøy pute. Puten er svanemerket, norskprodusert og anbefalt av NAAF - Norges Astma og Allergiforbund.


Velg en pute som gir god støtte til hode og nakke. Det er viktig at puten ikke er for høy slik at du strekker nakken, ei heller for lav slik at nakken bøyes. Vi har både dunputer, fiberputer, helseputer, hotellputer og allergivennlige puter. Sov godt med riktig pute Det er dine behov som bestemmer hvilken hodepute som passer deg best.


Derfor har vi et stort utvalg av puter i forskjellige materialer og i. Legg i ønskeliste Sammenligne. Meld deg inn i vår kundeklubb og få eksklusive medlemstilbud! Enviro pute medium høy 50xcm. Kvalitetsgarantisten Høie tilbyr et miljøvennlig og prisgunstig alternativ til dyne og pute i hygienisk fiber. Herlig og nydelig pute fra Mascot!


Pute downfeel medium pute 50xcm. Høie DownFeel hodepute er fylt med en spesiell revolusjonerende mikrofiber som er lett og myk som ren dun,. Søk etter pute 50xpå Kelkoo.


Pute 50x70

Sammenlign tilbud på pute 50xfra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Skap farge og stemning på soverommet med fine og fargerike putetrekk. Vi har putetrekk til de fleste puter , både 45x50cm, 50x70cm og 70x100cm.


Finn din favoritt blant moderne design og spreke farger til klassiske design med svale farger. Shop Innerputer hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Innerputer i de riktige modellene.


Handle enkelt online hos ellos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg