mandag 2. mai 2016

Kreativ mat

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Get Custom Cut Picture Mats. Kreativ Catering leverer håndlaget mat av restaurant- kvalitet hjem til deg eller til ditt arrangement.


Alt vi serverer er laget fra bunnen av, ofte med selvsankede ingredienser fra skog, kyst og fjell. Vi leverer like gjerne en buffet til deg og ti gode venner som til seminaret med 2deltakere. Välkommen till Kreativ mat i Halmstad!

Här på Matstudion serverar vi vällagad husmanskost till lunch, ibland som mormor skulle gjort och ibland lite med modern twist. Fingermat brukes som oftest i mottakelser eller i stående settinger hvor det er vanskelig å sitte til bords. Bitene er svært forseggjorte og preget av finesse og stil.


Vi har Tapas og buffet løsninger for alle anledninger. Tipi har tidligere jobbet på blant annet Restaurant Søren K og Restaurant 1. Sunn OG kreativ matpakke. Høres det uoppnåelig ut?


Her er sunne forslag og mer enn oppskrifter på nistemat enten det er i matpakke eller i matboks, til voksne eller barn, til skolemat eller jobblunsj.

Mange gode tips til matpakker uten brød! Vær kreativ med blader, skall og røtter. Bananskall kan brukes til å lage et ypperlig og næringsrikt plantevann. Legg skallene i et stort syltetøyglass med vann, la dem stå slik i et par dager, og mat deretter vannet til plantene dine.


Snart vil du se dem blomstre som aldri før. Innlegg om kreativ mat skrevet av sviddaa. Uanset alder-alle liker kreativ mat. Derfor har jeg laget en samling av gamle og nye ideer til en kreativ Halloween.


Håper du finner noen tips #128521; 1. Her har jeg laget en appelsin-edderkopp. Kroppen trenger ikke bestå av 3-deler, holder egentlig med 2. Rosinene kan festes enten med litt melis, eller som jeg gjorde med tannpirker. Du kan selvfølgelig ta med egen mat til Ljabruveien 87.


Men om du ønsker å bestille mat fra oss til ditt selskap i Ljabruveien 8 får du rabatt på prisene som er på våre nettsider ved bestilling til Ljabruveien 87. Vi kan levere alt fra 3-retters middag til buffeter, tapas, fingermat og desserter. Velkommen til MineOppskrifter. Elsker du å lage mat etter matoppskrifter så er dette siden for deg.


Tatakii Asian – asiatisk, kreativ restaurant med utgangspunkt i den japanske tradisjonen izakaya.

Spennende, asiatiske retter og tapas servert til godt drikke. Påsken består for mange av mat , mat og atter mat. Om du føler du har spist mer enn du bør i påsken kan denne ukemenyen full av sunn og enkel mat være noe for deg.


Siden hverdagen etter påskeferien starter på en tirsdag, gjør ukemenyen også det. Du kan nå teste Dagbladet pluss helt gratis i måneder dersom du er. En klar bålfavoritt er selvsagt pølser, litt brent i kantene og med ekstra røyksmak.


Men det er som om all mat smaker bedre om det har hatt en liten tur innom bålet! Spekepølse og ostebiter blir til rene fonduen etter en omgang i glørne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg