mandag 23. mai 2016

Tapet grafisk mønster

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Kjøp Billig Mønster Tapet.

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Grafisk tapet er noget af det mest populære for tiden, og du kan her finde alt fra simple, geometriske mønstre til mere komplicerede og fængslende mønstre. De grafiske linjer matcher godt til en skandinavisk indretning, og de grafiske tapeter skaber et flot blikfang på dine vægge. Tapetet Triangular har et spennende og levende geometrisk mønster som kvikker opp og gir en spennende og litt annerledes effekt i rommet.


Mønsteret oppleves helst forskjellig på avstand og på nært hol noe som gjør at det egner seg like godt på både større og mindre flater. Et nordisk tapet med et simpelt grafisk mønster , designet af Arne Jacobsen. Tapetets mønster er opbygget af trapez-former i en råhvid og en støvet grøn nuance.


Designet fås i fire sarte fargekombinasjoner med skimrende striper i gull eller sølv.

Grafisk tapet skaper liv og løft til rommet, her kan du med stort hell tapetsere alle fire veggene. Ta skogens vakre natur inn. Tapetet Pine med furuer er et rolig mønster med trær som passer perfekt i både stue, og soverom - ja, egentlig.


Bestil online nu og nyd et smukt tapet med grafisk mønster. Først taper de et mønster på veggen. Det de gjør etterpå er utrolig kult! Miks: Et mønster i forkant, ett annet bak. Køb dit nye grafiske tapet hos tapet -farve.


Tapeter med grafisk look er meget populært. Vi har et bredt utvalg av tapet i forskjellige mønster og farger, slik at du enkelt skal finne noe du. Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet , fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Velg ditt mønster , størrelse og til og med målestokk og kle veggene dine i et unikt design!


Du kan enkelt tre på våre matte, holdbare og økovennlige tapet helt selv. Typisk skandinavisk – lekent, moderne og grafisk. Hanna Wendelbo-Hansson, som er kreativ leder hos Sandberg.

Dette nydelige tapetet med bladmotiv er Drömstigen, designet av Ylva Källström-Eklund. Grafisk design er en kunstform med et moderne uttrykk, men i flere forskjellige former. Vårt utvalg av grafisk kunst er en kombinasjon av alt fra mer stilrene og enkle bilder med bare tekst, til grafiske plakater i flere forskjellige farger og mønstre. Tapeten er en easy up tapet , hvilket vil sige, at der smøres klister på væggen, og dernæst påføres den tørre bane. Du kan også velge å få laget en 1 personlig tapet med et motiv etter eget valg, enten med et foto eller grafisk kunstverk.


Kanskje som ny tapet på barnerommet, eller helt ny tapet i stuen? Last opp ditt motiv, så printer vi tapeten din på mål, så det passer perfekt på din vegg. Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter.


Tapet er ikke bare vakker veggdekor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg