onsdag 18. mai 2016

Lineafix vindusfolie

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Linea-Fix er den første statiske vindusfolie på det Europeiske markedet, og brukes over hele verden. Siden Linea-Fix ikke festes med lim, kan den taes av uten å ødelegges, og brukes om igjen. Våre vindusfolier er produsert av ledende produsenter som D-C Fix.


Premium kolleksjonen er vindusfolie av beste kvalitet.

Enkel å sette opp og du bruker kun vann. Folien festes ved statisk elektrisitet, så den. Solfilm reduserer både varme og uv-stråler om sommeren.


Malerstua har et stort utvalg av vindusfolie og solfilm. Les mer om produktene fra. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for.


LineaFix er en vindusfolie som fester seg ved hjelp av statisk elektrisitet, helt uten lim. Folien er lett og sette opp og kan i prinsipp flyttes og gjenbrukes så mange ganger du vil.

Statisk vindusfolie som henger uten lim, klassisk ruglete glass. Vindus folie fra LineaFix. Delvis innsynsblokkering.


Elektrostatisk folie som henger på vinduet uten lim ! Idag tenkte jeg å vise dere vindusfolie. Dette har blitt veldig populært, nettopp fordi det er smart, enkelt og dekorativt. Den skjuler fullstendig innsyn, men slipper lyset igjennom. Den er statisk, så kan enkelt tas av og på uten lim og flekker igjen på glasset.


Bildene som følger er fra Inspirasjon Interiør, kolleksjon Lineafix. Foto: Fantasi Interiør. Bor du i første etasje i byen, kanskje har du toalettvindu ut mot gårdsplassen, eller ønsker du bare å pynte litt på en skapdør så kan vindusfolie være aktuelt for deg. Transparent vindusfolie gir deg frostet vindu på en rimelig og enkel måte og det er lett tilgjengelig hos mange butikker.


Full innsynshindring! Kan tas ned og brukes om igjen - gang etter gang - år etter år! Konsis leverer folier til det aller meste. Vi designer, trykker og skjærer folien slik du ønsker.

Med egne montører sikrer vi at leveransen blir som avtalt! Foliens tykkelse (mm) gir mulighet for spennende 3-dimensjonale effekter og sikrer lang elektrostatisk lading. Folien vil således beholde sin klebeevne i lang tid. Den reflekterer varme, opp til prosent av infrarøde stråler og prosent av UV-stråling.


Lineafix Mirror Static er en slags speilfolie til vinduene. Lyset reduseres med opptil prosent. Det er ikke en folien som sperrer permanent for innsyn, men den fungerer som engangsspeil når det er store lysforskjeller inne og ute.


Mange som har sverget til innvendige persienner, eller værbestandige persienner som er montert utvendig, vil oppdage at vindusfolie på mange måter er overlegne i forhold til persienner. Det er mulig å få billige persienner, men persienner av god kvalitet er dyre, og da særlig de utenpåliggende. Vi importerer produkter til hjemmet sotapet, vindusfolie , designfolie og fototapet.


Våre kunder er ledende interiør-, fargehandlere og byggevareforretninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg