mandag 23. mai 2016

Design dørmatte

Benytt deg av vårt store utvalg av tepper. Trygg e-handel med gode priser! Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Her finner du vårt utvalg i dørmatter. Vi lagerfører dørmatter fra norske Heymat i flere størrelser og farger, i tillegg til et utvalg matter fra Chilewich. Gjør inngangspartiet i hjemmet ekstra hyggelig med en unik dørmatte designet av norske designere.


Vi har et stort utvalg dørmatter i ulik design , enten du liker moderne, klassisk og tidløst eller noe med dristige farger og mønster. Plastavfall er et stadig økende miljøproblem. Ifølge en undersøkelse utført av Norstat på vegne av Nora anser prosent av befolkningen plastsøppel i havet som vår tids største miljøtrussel.


På denne siden finner du vanlige dørmatter og matter som er beregnet til inngangspartier, både til privat bruk og til butikker, skoler og offentlige virksomheter, som trenger kraftigere matter. Gode matter i inngangspartiet gir mindre slitasje og møkk inne.

Flotte og slitesterke dørmatter. Gi gjestene dine en hyggelig velkomst med en fin utendørs dørmatte. Hos oss finner du et stort utvalg slitesterke inngangsmatter i forskjellige størrelser, materialer og design. De kan brukes både inne og ute for å fjerne smuss og skitt fra sko og støvler. Se hele utvalget av dørmatter nedenfor.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Men fra vaskeri-drift, har firmaet gått over til å satse på dørmatter. Sammen med designere i toppsjiktet er Heymat med på å sette norsk design på kartet, både i inn- og utland.


Kjøp dine favoritter hos Ellos nå! Fine tepper til gode priser. Vi har alt fra dørmatter med morsom påskrift til ensfargede, flerfargede, mønstrede og mye, mye mer. Hos oss har vi en dørmatte for enhver smak og enhver entré! Velg mellom et stort utvalg av dør- og entrématter med lekkert design.


Dørmattene leveres med mange forskjellige motiver. Kristine Five Melvær. Luven er produsert av 1 resirkulert plast, med grov overflate og sklisikkert underlag av nitrilgummi.


Matten er av slitesterk industrikvalitet med spesielt god absorberings- og oppsamlingsevne, og egner seg særlig godt utendørs.

De fleste dørmattene har et belegg på baksiden som reduserer faren for å skli, og dessuten holder den matta på plass slik at du alltid kan stole på at den er klar for å ta imot gjørmete sko og våte støvler. Ting har et stort utvalg av flotte tepper, dørmatter og gulvtepper fra velkjente merker. Det er meget nemt og hurtigt, at designe dine egne unikke produkter hos os, da det hele foregår online. Med vores online designprogram Creatify kan du vælge at designe din måtte helt fra bunden af.


Du kan selv vælge farve, tekst, figurer m. Design din egen dørmåtte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg