onsdag 11. mai 2016

Sperregrunn maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ta et nytt strøk etter tidligst timer.


Det andre strøket gir en jevn, fin og ren overflate.

Etter malingen Tørk av pensler og verktøy grundig før rengjøring med white-spirit. Lukk boksen etter bruk. Ta hensyn til naturen vår Ikke tøm ut maling i. En kombinert kvistlakk og sperrende grunning som brukes på flater med behov for sperrende effekt. Jotun kvist-og sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag.


Kvist- og sperregrunn. Nå er det enkelt å male gulnet panel. Se før- og etterbilder her.

Beckers har en sperregrunn fullt på høyde med Jotun, men har ikke turt å gi noen garanti før nå, når de ser at Jotun tør med et litt dårligere produkt. Min erfaring er at på eldre panel, med fine kvister går alt veldig bra, mens det på nye store kvister har lett for å bli gjennomslag selv med god maling og grunnarbeid. Baronesse Sperregrunn er en helmatt alkydbasert maling med høy vaskbarhet. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Produktet begrenser muligheten for gjennomslag fra kvister. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.


Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Hvit, vanntynnbar og matt sperregrunn for innendørsbruk. Opus Sperregrunn er en vanntynnbar grunning til sperring og isolering av for eksempel sot, nikotin og andre fargestoffer.


Motvirker kvaegjennomslag fra kvist. Kan brukes på de fleste underlag som panel, bygningsplater, glassfibervev, tapet, gipsplater, gammel puss og betong m. Bør ikke brukes på ny betong. Les tester og omtaler før du kjøper. Beckers Panelgrunn, sperregrunn og toppstrøk i ett, er en matt kvist og sperregrunn samt dekkmaling av høyeste kvalitet for maling av trepanel innendørs.


Kan blandes i ønsket farge slik at du har grunning og sluttstrøk i ett, evnt. Gjøco Sperregrunn Gjøco Sperregrunn er en vanntynnet grunning basert på uretanmodifisert alkyd og høyverdige pigmenter. Den kan brukes på misfarget og gulnet underlag, og sperrer gjennomslag av nikotin, sot og andre fargestoffer.


Den hemmer også gjennomblødning fra kvist på panel.

SPERREGRUNN TEKNISKE DATA Dato, revidert: 14. Røres godt om før bruk. Også velegnet til panel, bygningsplater, glassfibervev, tapet, gipspla. Gjennomslag fra underlaget kan misfarge den våte maling filmen, men fikseres ved tørk og blør ikke igjennom neste strøk.


Grunningen skal tørke min. Toppstrøk: Overmales med Jotuns anbefalte interiørprodukter. Vask før maling er helt essensielt for å få et godt resultat. Jostein Brekka, ansvarlig for kategori- og virksomhetsutvikling i Jordan. Du trenger en bøtte med rent vann og en klut, og en bøtte eller lavtrykksprøyte med såpevann.


Sørg for å arbeide i ventilerte rom. Bruk passende personlig verneutstyr (støvmaske) ved dårlig ventilasjon. Se informasjon på sikkerhetsdatabladet. Brukt verktøy rengjøres omgående etter maling.


Påfør to strøk grunning før ønsket farge. Husk at kvister kan slå gjennom maling uansett hvor gammelt treverket er. Jo mattere maling , jo bedre dekker den underlaget.


En høyblank maling vil da derfor kreve et meget godt grunnarbeide for at resultatet skal bli pent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg