mandag 16. mai 2016

Lerret oslo

Lerret oslo

Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng.


Lerret oslo

Med dine egne bilder, skarp bildekvalitet, 1 fornøyd-garanti. Finn alt du leter etter. Klikk her for å vise relevante resultater. Reserver ditt Hotell i Oslo online. Kilerammer og lerret.


Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Vi lager lerret av dine bilder i størrelser fra 20x20cm til 100x2cm. Leveringstiden er fra 2-arbeidsdager.


Lerret oslo

Vi vurderer hvert bilde før utskrift, slik at du garantert blir fornøyd. Da vi selv står for produksjonen av våre lerret vil leveringstid variere ut i fra antallet du bestiller. I Kunstnerbutikken kan du også bestille levering hjem til deg, og på strekningen Drammen - Oslo , Drammen - Tønsberg og Drammen - Notodden kan vi levere med budbil. Lerret til projektor. Kjøp lerret som passer til din projektor.


Velg din favoritt blant lerret fra Elite, Elgato eller iiglo og nyt følelsen av å være på kino med opptil 1tommer hjemme. Vi har både elektriske og manuelle lerret i tillegg til permanente rammelerret. Torso Kunstartikler har et av landets største utvalg innen kunstutstyr. Vi er Norges ledende sammenslutning av butikker som selger materiell og utstyr til alle som. Vi har projektor i alle størrelser og prisklasser som dekker de fleste behov, både for kontoret eller hjemmekinoen.


Ilford HPengangskamera. Engangskamera med sorthvit film, 4iso. Projektor og lerret , Torget. Gå til søk Gå til resultat Mulighetenes.


Se kampen eller filmen på storskjerm hjemme hos deg selv. Ikke stå i kø for å finne bord på et utested. Les mer om projektorer til filmvisning eller.


Lerret oslo

Du kan velge mellom lerret i fastramme til permanent montering og elegante rullelerreter, som passer til f. Hi-Fi Klubben har projektorlerreter i mange størrelser, både til budget-hjemmekinoen og den kompromissløse HD-hjemmekinoen. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om.


Billigtorget - Papir, lerret og kartong. Vi har rask levering og lave priser og rabatt for obosmedlemmer på all innramming. Kunstnere har - på all innramming av egne bilder og ved kjøp av kunstnermateriell som lerret , blindrammer etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg