torsdag 19. mai 2016

Vegglampe svart

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper.


Kvalitet til best pris finner du på nettet hos Bygghjemme.

Vegglamper i flere uliker stiler og farger. IKEA anbefaler LED-pære Eglobeformet opalhvit (stk.). Skap vakker belysning med hjelp av veggene dine, ta en titt i vårt sortiment og finn din favoritt.


I gangen kan en vegglampe eller spotlight brukes til å punktbelyse et speil eller en kleshenger. I stuen skaper vegglampen et behagelig skinn når du sitter over en lav bokhylle eller lenestol. Når den plasseres i riktig høyde på soverommet seng eller nattbordet gir veggarmaturer en god lyskilde for å sjekke inn. Moderne og dekorativ svart utelampe som lyser kraftig både opp og ned på veggen.


Lampen er en del av en lampe-serie som finnes i flere varianter.

NO’s største utvalg av designer lamper. Alltid rask levering, 1dagers returett og prisgaranti! Enten du er på jakt etter en vegglampe med moderne uttrykk eller en mer klassisk stil, så finner du din nye lampe fra kjente merkevarer på Lightup. Vi har et stort utvalg av vegglamper til kjøkken, stue og soverommet.


Du kan bruke den som arbeidslampe eller montere som en vegglampe. Gir fokusert lys som er godt å lese i. Du kan enkelt rette inn lyset dit du vil ha det fordi lampearmen og lampehodet kan justeres. Uttenkt ti kontorer og til industrien var serien totalt unikk, med sitt enkle, robuste og allikevel veldig ergonomiske designet. Trygg E-handel med dagers angrerett.


Bestill LED- vegglampe Iesse svart , saltvannsresistent til gode priser online Best kvalitet Høyt servicenivå Fakturabetaling Kompetente rådgivere. Velg mellom lese, interiør og reollamper. Mesterlys sine vegglamper har fokus på å gi hjemmet trivsel og en god atmosfære. Vi har drøssevis av vegglamper som venter på et nytt hjem. Kubik vegglampe fra Markslöjd.


I samme serie fås en mindre vegglampe og en hagelampe. Skjermen er i tekstil med lett struktur og fin glans.

MAC er en elegant lampe som du tenner og slukker ved å dra i en liten messingfarget metallsylinder på kulekjede. Svart ledning, ledningslengde m. Materiale: Metall og tekstil. AJ er en ikonisk vegglampe fra Louis Poulsen.


Dette gir et behagelig lys som ikke blender. Tar liten plass men gir mye lys tilbake. Nordlux vegglampe Strap svart Ø1cm. Annerledes og unik vegglampe fra House Doctor.


Lyspære medfølger ikke. Swing har et spennende utseende og fungerer både som en praktisk kilde til lys samt en nydelig veggdekorasjon. Dette skyldes lampens asymmetriske og skrå vinkler.


Pære er ikke inkludert. Dimensjon: I : cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg