fredag 13. mai 2016

Kjøkken no

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. Et kjøkken fullt av muligheter - tilpasset dine behov.


Kjøp kjøkken på IKEA.

Finn ditt nye kjøkken hos Kvik. Hos Kvik finner du kjøkkener der mulighetene nesten er uendelige. La oss hjelpe deg videre med kjøkkendrømmen din. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet.


Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. I mer enn år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger, sett mange utfordringer og funnet detaljer som passer ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og framtidige designklassikere.


Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå.

Vi vet kort sagt mye om kjøkken. Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk.


Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer. HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.


Oppskrifter til enhver anledning. Middagstips til hverdag og helg, deilige kaker og digge desserter, raske og enkle retter. Det er mye kjærlighet i god mat! Vi som jobber i Herjedalskjøkken er dedikerte kjøkkeneksperter og dyktige håndverkere som alle brenner for å fornye kjøkkenet ditt.


Deretter kommer en av våre montører og monterer kjøkkenet på eksisterende skrog. Vi hjelper deg med alle valgene til ditt nye kjøkken over en kopp kaffe. Studio Kvänum har kjøkken , lamper, møbler og småvarer. Trenger kjøkkenet ditt å skiftes ut?


Da finner du mye inspirasjon her. Gode løsninger – Høy kvalitet.

Stjernekjøkken spesialtilpasser kjøkken - bad- og garderobeløsninger i alle prisklasser. Kom innom oss for inspirasjon eller hjelp til løsninger. I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Våre kjøkken kan velges i standardfarger inkludert i prisen. Og foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen.


Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg