mandag 23. mai 2016

Maling av gulv

Maling av gulv

Gulv i alle fasonger og størrelser. Din leverandør av lakk og maling. Stort utvalg og rask levering. Elastisk, akrylbasert betongmaling. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Se hele utvalget i vår nettbutikk! Du kan male veggene alt du orker, men om gulvet er feil, blir helheten uansett feil. Er gulvet i god stan er det heldigvis ikke nødvendig å bytte det. Da kan atmosfæren i stedet reddes ved hjelp av ny farge.


I løpet av en helg er jobben. Trapper er utsatt for større slitasje enn gulv. Vurder om trappa bør ha en trappenese som slitekant. Slike lages både av aluminium, messing og rustfritt stål. Malte tregulv skal ikke vaskes med alkaliske vaskemidler, for eksempel grønnsåpe.


Disse vaskemidlene har en tendens til å matte malingen. Mal deretter gulvet med to strøk maling. Begynn med å male langs vegg og lister. Bruk gjerne rull når du skal male gulvflaten.


Maler du på glatte flater bruker du en filtrull eller rull anbefalt for glatte flater. Bruk av forlengerskaft letter arbeidet. Deretter skal gulvet tørke godt før man maler minst ett strøk til. Dette gulvet er på kvadratmeter og ble lett malt på en halv time. Det tredje strøket rulles på tvers av bordene.


Dermed skjules eventuelle overganger mellom de malte feltene. Det holder vanligvis med strøk maling på de fleste gulv , men her trengtes ett til. Slik kan vi hjelpe deg med å male gulvet.


Vi kan derimot gjerne hjelpe deg å slipe gulvet til bart treverk og legge et godt grunnlag for malejobben. Da vil maleren kunne gjøre en kjempefin jobb, og du blir den lykkelige eier av et flott gulv. Bruk rulle for jevnest mulig resultat, og pensel langs listene.


Tips: Bruk forlengerskaft, så sparer du ryggen. Er gulvet ubehandlet, kan du starte med et lag heftgrunn for at malingen skal få bedre tak. Kontroller vinduene hvert år. Ser du sprekker i kitt og maling nederst i vinduskarmen, er det tegn på at det er på tide å male. Huske grundig forarbei så blir det mye enklere å få flott.


Det er den mest sårbare delen av vinduet. Vil du male gulvet her, skal det være med en ekstremt slitesterk maling. Da er epoxy det beste valget, uansett om det er på betong eller tre. STUA kan også ha glede av et gulv som er malt med epoxy.


Maling av gulv

Skal til å male et betonggulv med 2komp epoxy- maling. Det som er, er at gulvet nå har et par stygge hakk. Ikke så veldig dype, men vil helst ha en slett og glatt overflate før jeg maler for å få det best mulig utseendemessig. Hva kan jeg bruke for å glatte ut gulvet ? Vi i Villas ekspert på maling , tapet og gulv , Kristian Owren, svarer: Hvorvidt gulvbelegget kan males, kommer an på hvilken type gulvbelegg det er snakk om.


Myke, heterogene vinylbelegg, såkalt boligvinyl, er dårlig egnet for overmaling. Disse gulvbeleggene er myke og gir dårlig heft, og malingen vil kunne sprekke opp og flasse av. Professional Epoxy Gulv er en 2-komponent vannbasert Epoxy- maling beregnet for betonggulv, men kan også brukes på gulv av tre eller sponplater.


Original gulvmaling er en vanntynnbar maling som egner seg til gulv innendørs. Gulvet som skal males bør være mattslipt og fritt for støv. Når du har malt et strøk, er det lettere å få øye på ujevnheter. Om du ønsker et så plettfritt gulv som mulig lønner det seg å gå over gulvet med sparkelmasse etter et lag maling , eventuelt etter at du har grunnet gulvet.


Ser vinduet bra ut ellers, kan det holde med å kun male den nederste delen og ca. Ta kontakt for en uforplikende befaring! Da kan det være en god løsning å male det slitte tregulvet hvitt, grått eller svart med gulvmaling.


Les her om hvordan du maler henholdsvis behandlet og ubehandlet tregulv. En ny farge på gulvet kan endre rommet fullstendig. Våg å ta inn farge også på gulvet.


Når vi skal forandre på noe hjemme, er den første tanken ofte å male veggene. Men du kan også gi rommene et løft ved å male en ny farge på gulvet. Husk da at gulvet trenger en maling med høy slitestyrke som tåler belastningene i hverdagen. Showing 1-of messages.


Maling av gulv

Nedenfor finner du prisoversikt for de mest vanlige bygge- og renoveringsarbeidene i Norge. Maling av linoleum gulv ? Finn ut hva installasjonskostnader vil komme på med hjelp av en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg