onsdag 25. mai 2016

Elefant sparebøsse georg jensen

Elefant sparebøsse georg jensen

Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. Vi fører smykker, ur og interiørartikler fra Georg Jensen. Georg Jensen - eksklusive smykker med unikt design og høy håndverksmessig kvalitet. Klassisk skandinavisk design, der holder længere end en menneskealder.


Elefant sparebøsse georg jensen

Sparebøsse formet som elefant i rustfritt stål, designet av Jørgen Møller for Georg Jensen. En utmerket gave til dåp eller navnfest! Vi graverer gjerne - husk da. Sparebøssen er laget av blankpolert rustfritt stål, og er en flott gave både til dåp og fødselsdag som mottakeren kan ha glede av i årevis.


Dette er en fin gave og en god måte å lære barn å spare på. Produktet blev en stor succes og en elsket favorit over hele kloden. Sparebøsserne kan alle gøres helt personlige med gravering som du kan tilkøbe. Eksklusive tilbu alle nye varer, inspirasjon og mere til - direkte til innboksen din.


La en grisk katt skrape mynten ned i bøssen! Det er helt uforpliktende, og du kan slutte å abonnere når som helst. Georg Jensens egen filosofi var å skape demokratisk design med både funksjonalitet og skjønnhet. Jørgen Møller og hans barnebarn. Elefant sparebøsse i rustfrit stål.


Moneyphant fra Georg Jensen. Smykker, ringer og ørepynt. Se eksklusive smykker fra anerkjente Georg Jensen. Materiale: blankt rustfritt. MONEYPHANT sparebøsse fra Georg Jensen.


Elefant sparebøsse georg jensen

Stilfuldt og klassisk design. Varer der købes med en gravering, kan dog ikke byttes eller returneres. Hos Guldsmed Østergaard har du mulighed for at tilkøbe gravering, som vi udfører på vores eget værksted med diamant ridsning på maskine.


Du kan maks vælge linjers tekst. En stilfuld og kær måde at opbevare mønter på. Den perfekte gave til den der skal starte en opsparing - kan både være til barnedåb, student eller den voksne.


Elefant sparebøsse georg jensen

I blankt poleret stål. Står du og mangler en sparebøsse til børn? Vi har et stort udvalg af sparebøsser i flotte designs! Er ved at være gammelt, så måske det også har en værdi.


Georg Jensens filosofi var at skabe demokratiske designs, der fokuserede på både funktionalitet og skønhed.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg