fredag 20. mai 2016

Shaker kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Kjøp Shaker hos Gymgrossisten. Uslåelig utvalg av treningstilbehør Online. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Shaker filosofien Da shakerne bygget sine egne møbler så var målsetningen ærlighet, funksjon og enkelhet.

Våre kjøkken er inspirert av denne filosofien. Et kjøkken er først og fremst en arbeidsplass der alt må fungere. Skålhåndtak eller knotter og naturlige materialer som heltre vil understreke den landlige stilen.


Kjøkken for alle livets faser. Derfor er perfekte detaljer og gjennomgående kvalitet en selvfølge. Vi gir deg kjøkken i alle prisklasser og i alle stilarter!


Shaker er kjøkkenet for deg som elsker tidløs design. Serien kombinerer naturlige materialer som gir kjøkkenet en landlig stil. Pris for denne kjøkkenløsningen kr 37.

Vinkelkjøkken med god plass til både matlaging og gjestfrihet. Fargene steingrå og kiselgrå kombineres med benkeplate og bordvitrine i røkt eik, samt komposittsteinplate i fargen Coral Clay. Den nyfortolkede laboratorievasken i børstet messing står i knivskarp kontrast til de dempede fargene, slik at kjøkkenet får en særpreget karakter. Studio Kvänum har kjøkken , lamper, møbler og småvarer.


La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider. Hver dag er vi med å realisere våre kunders drømmer, og hjelper dem å finne frem til det mest optimale kjøkkenet ut fra de behov de har. Her finner du eksempler på sorte kjøkken , små vaskerom, ulike kjøkkenvifter og mye mer.


Det utfordrer oss og setter krav til at vi setter oss inn i behovene til den enkelte. Sakte men sikkert blir kundens drøm virkeliggjort i former og farger tilpasset hver enkelt kundes unike hjem. Drømmer du om nytt kjøkken ? En klisjé, kanskje, men vi på Fossline tror at dette er helt sant. Strai har et bredt utvalg unike kjøkkenserier i klassisk og moderne stil. Se alle våre kjøkkenmodeller her!


PRODUKTINFORMASJON Front Hvit folie. Modell Justøya fra Norema er noe av det mest prisgunstige på markedet i denne tradisjonsrike shaker -stilen. Robust og solid utførelse med mm tykke dørblad og skuffefronter. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken.


Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger.

Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Nettoline - det personlige kjøkken Vi designer, producerer og sælger personlige løsninger, som gør køkkendrømme til virkelighed.


Her startet han opp Strai Trevarefabrikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg