tirsdag 10. mai 2016

Selberg arkitekter

Legg inn anbud gratis hos oss! Selberg Arkitekter tilbyr en tverrfaglig og helhetlig tilnærming til fagområdene plan, arkitektur og landskapsarkitektur. Vi arbeider konseptrettet, nyskapende og med fokus på kvalitet i alle ledd. ViaNova Trondheim har vært ansvarlig for utarbeidelse av grunnlag for reguleringsplan og byggeplan for prosjektene.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Kontoret arbeider med alle fasetter av arkitektur og planlegging fra de små anlegg til de store prosjekt.

TAG trenger seniorarkitekter! Bergens Arkitektur- og byutviklingspris! Større boligprosjekter, eneboliger og hytter. Restaurering og historiske bygg.


Vi har flere arbeidsområder som f. Larkitekter skal være en ambisiøs og tydelig rådgiver med høye mål om arkitektonisk kvalitet og fremtidsrettede og helhetlige miljøløsninger. Med vår kompetanse, engasjement og gjennomføringsevne skal vi være pådrivere for å utvikle og utforme våre prosjekter som del av et bærekraftig system. Aas-Jacobsen Trondheim har vært ansvarlig for utarbeidelse av plankart og teknisk plan med fagrapporter som grunnlag for reguleringsplan.


I dag feirer vi at planforslaget nå enstemmig er vedtatt i Ørland kommunestyre!

Falkenborgvegen i samarbeid med ViaNova og oppdragsgiver Statens vegvesen. Veldig artig og nyttig med slike muligheter for visualisering! Daglig leder Mette Abelseth Pütz (t.v.) og Hildegunn Loraas tok imot prisen.


Firmaet har ansatte. Prosjektet er designet, prosjektert og oppført av arkitektene David Fjågesun Tim Larsen Kvingedal, Andreas Førsun Aleksander Oldrup Jensen og undertegnede. Dette prosjektet ga oss innsikt i prosessen fra konsept over til prosjektering, og videre til oppføring, gjennom design- og byggemøter med kommune og andre relevante parter. Vi gleder oss til å fortelle mer. Idrettsanlegg for Oslo Kommune, ved Skanska.


Pilestredet Kvartalet Pilestredet bygget ut for Høyskolen i Oslo, tilsammen 28. Som arkitekter har vi mange ulike interesser, belysning i bygg arbeider vi aktivt med og Michael har sittet i Lyskutlurs styre i en toårsperiode. På generalforsamlingen i mars ble han enstemming valgt til styreleder. Lyskultur er Norges ledende kompetansenettverk innen lys og belysning.


Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. VÆRETRØA PARK UNDER BYGGING Prosjektet Væretrøa Park er nå under bygging, og denne uka ble de første elementene heiset på plass! LPO arkitekter har prosjekter innenfor plan, arkitektur og utstilling. Vi lager helhetlige løsninger for våre kunder og samfunnet for øvrig der både innovasjon og. I tillegg har vi to interiørarkitekter.


Våre ansatte består av seks arkitekter , to interiørkonsulenter, en stylist, en grafisk designer og en økonom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg