torsdag 26. mai 2016

Svart kjøkkeninnredning

En stram, svart innredning fremstår mindre dramatisk sammen med innslag av lyst treverk og gamle møbler. G rønne vekster og saueskinnsfeller sørger også for en hjemmekoselig atmosfære. Her rammes en stram kjøkkeninnredning i svartbeiset eik fra JKE Design perfekt inn av det lyse rommet med detaljer i treverk og hvitt. Kvik har levert kjøkkener i dansk design i mer enn år.


Hos Kvik får du en romslig kjøkkenopplevelse med fokus på ekstra plass og ergonomi. Klassisk eller moderne kjøkken, hus eller leilighet?

Sigdal kjøkkeninnredninger fås i et rikt utvalg av farger og design. Finn ditt drømmekjøkken! I vår verden er kjøkkeninnredning slikt som benkeplater, vask, kran, håndtak og skapbelysning. Kjøkkeninnredning kaller vi alt som ikke er skapstammer, skuffefronter eller skapdører. I kjøkkenbutikkene våre kan du få hjelp og råd av erfarne kjøkkenarkitekter med å velge rett kjøkkeninnredning til kjøkkenet ditt.


Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken, bad og garderobe.


Du får mye mer hos HTH!

Det er et trekjøkken, og vi kan se årringene, men samtidig er det en svart innredning som gir en røff stemning til rommet. Dessuten er svart en farge det er lett å mikse med andre, sier Luise. Vi blir nok ikke lei av dette kjøkkenet med det første! Leter du kjøkkeninspirasjon? Hos Drømmekjøkkenet finner du moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken.


Furu var et gjennomgående tema, samt at man på gulvet hadde valgt røde fliser. Det var på tide med en oppgradering, og etter noen runder med meg selv valgte jeg en løsning med sort kjøkkeninnredning. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken, kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger.


Hvitt eller svart kjøkken, benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Toril hadde gulnet panel og gammel kjøkkeninnredning fra tallet. Se før- og etterbildene og film om hvordan male kjøkken. Er det lite lys på kjøkkenet ditt, bør du være forsiktig med å velge helt svart kjøkkeninnredning. Gå kanskje bare for svarte underskap, eller velg skap i høyglans som reflekterer lyset bedre.


Tør å leke deg med kontraster. Den klassiske svart -hvitt kontrasten fungerer supert på kjøkkenet og gir det en stilrent og kult. Gå til søk Gå til resultat.


Tapwell RINGO rin2matt svart NYTT i eske time siden.

Se vårt store utvalg og finn stilen som passer akkurat deg! Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Dette er en god løsning dersom du ønsker høyblankt, eller om du har kjøkkeninnredning med mye detaljer og dekor. Med sprøytelakkering kommer du til med maling i de minste sprekker.


En gammel kjøkkeninnredning kan bli som ny etter en omgang maling. Og med riktig maling og verktøy kan en enkel jobb gi et prikkfritt resultat! Ditt valg av kjøkkendesign skal avspeile stilen og de behovene dine. Og det er flere måter du kan understreke det på. En av månedene er å velge en benkeplate i. Vi tilbyr kjøkkenkummer i ulike prisklasser, høy kvalitet og stilig design.


Enten du er på utkikk etter en klassisk kjøkkenservant i rustfritt stål, en trendy innbyggingskum i hvit keramikk eller en unik oppvaskkum i svart kvartskompositt, har vi et bredt utvalg som dekker alle behov og ønsker. Et Silk-kjøkken i ren matt svart er en fryd for øyet, som i oppstillingen som er vist her. Se også kube-reolene og skyvedørene i overskapene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg