torsdag 19. mai 2016

Mdm løsning

Ja, Telenor MDM er en fullverdig EMM- løsning. Med integrering av Deep Knox Workspace med MDM - løsninger i toppsjiktet og de nyeste og bransjeledende Samsung-enhetene med innebygd sikkerhet på toppnivå kan du oppgradere enhetsflåten og utnytte bedriftens fulle potensial. Innstillinger for automatisert MDM -registrering. Følgende restriksjoner kan konfigureres for Apple-enheter som er registrert i en MDM-løsning og administreres av Apple School Manager eller Apple Business Manager. En MDM-løsning er svært praktisk, men også veldig viktig for å ivareta sikkerheten for bedriftens viktigste data og intern informasjon.


Man bruker ikke MDM for å overvåke ansattes enheter, men sørger for at informasjon ikke havner i feil hender ved at bedriften har kontrollen.

Mobile Device Management ( MDM ) har blitt en stadig viktigere del av virksomheten, for å sikre sikkerhet og etterlevelse. Dette er spesielt med allestedsnærværende bruk av smarttelefoner på kontoret for tilgang til og bruk av skybaserte forretningsapper som kan forbedre effektiviteten og produktiviteten. Teamet håper at arbeidet deres vil resultere i en harmonisert MDM-løsning for alle forretningsenhetene i Telenor, slik at hvert marked kan velge fellesløsningen for MDM , hvis de ønsker det.


Det finnes allerede en MDM-løsning som er oppe og kjører i de nordiske landene. MDM - løsninger er tilgjengelige hos en rekke leverandører, så skolen har flere muligheter uansett om den har behov for en nettskybasert løsning eller en egen intern tjener. Det finnes en rekke MDM - løsninger med forskjellige funksjoner og prisnivåer, så du har mange alternativer å velge mellom når du skal rulle ut Apple-enheter på. Med en MDM-løsning kan du konfigurere og oppdatere innstillinger, sjekke at alt samsvarer med organisasjonens regler, og fjernslette eller fjernlåse administrerte enheter.


MDM lar deg også distribuere, administrere og konfigurere apper og bøker som er kjøpt gjennom Volume Purchase Program eller utviklet internt.

Hur säkert och effektivt jobbar ni mobilt? Gör vårt snabba test och få svar direkt. Telenor MDM är en skalbar och molnbaserad lösning som ger ditt företag full kontroll och hög säkerhet. Det er selvfølgelig mange MDM løsninger der ute og leverandører tilbyr funksjoner som er i noen tilfeller som er svært forskjellige fra hverandre. De viktigste punktene for å ta hensyn med hensyn til sikkerhet er at ingen MDM-løsning er ufeilbarlig og at det er dødpunkter fortsatt å gjennomføres med noen kandidater.


Risikoen er enda større når selskapets ansatte bruker sine private telefoner eller tablets på jobben (BYOD). Optidev har mange års erfaring med MDM - løsninger og er utnevnt til SOTI Elite Gold Partner. Gjennom en velintegrert MDM løsning sikrer bedriften at de har god datakvalitet som kan sammenstilles på tvers av ulike systemer som dermed gir et bedre grunnlag for presis analyse og rapportering. Master Data Management ( MDM ) sikrer at en virksomhet har kontroll på data og at samme versjon av dataene blir brukt konsistent gjennom bedriften. Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) har i flere år oppfordret norske bedrifter å anskaffe MDM - løsninger for å sikre seg bedre mot potensielle trusler, og få bedre kontroll på aktivt utstyr.


TTCOM AS er forhandler og Silver-partner av MobileIron MDM – en markedsledende totalleverandør av mobil sikkerhet. Navnebytte fra MDM til EMM. Prosjekttittelen ble endret fra MDM for DDV til EMM for DDV. Dette indlæg forklarer hvad MDM er og hvilke benefits virksomheden og den IT-ansvarlige får med en MDM-løsning. Jeg jobber for en kommune, vi snuser litt på MDM løsninger hos oss.


Men jeg er veldig usikker på hva vi skal gå for. Vi har vært og sett på noen systemer som Xenmobile og Lightspeed. Våre løsninger gjør kommuner, utdanningsplassen, lærere og elever istand til å kombinere det siste innen teknologi med effektiv undervisning.

MDM - løsninger gir administratorer kontroll på detaljnivå uten behov for containere, noe som sørger for at bedriftsdata ikke kommer på avveie ved et uhell. Med Managed Open In kan IT-avdelingen angi restriksjoner som hindrer at vedlegg eller dokumenter åpnes i områder som ikke administreres – og omvendt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg