tirsdag 10. mai 2016

Magnettavle hvit

Stort utvalg av magnettavler. Vi har magnet og skrivetavler av høyeste kvalitet! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Skruer til veggmontering er ikke inkludert.


Bruk hvit penn til tavler i mørke farger for at skriften skal synes bra.

En hvit skriveflate i herdet glass, avrundede hjørner, fasede kanter og skjult oppheng gjør denne tavlen til et estetisk tiltalende kommunikasjonshjelpemiddel som passer i de fleste miljøer, sånn som kontoret, møterommet, konferansesalen og klasserommet. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Moderniser kontoret med en eller flere av våre skrivetavler i glass. Alle våre glasstavler er magnetiske slik at du kan bruke. Magnettavler og skrivetavler i glass.


God og enkel støtte for å spre informasjon om et prosjekt og salgstall eller bare ha som husketavle ved kontorplassen.

Metallnett utenpå beskjedoverflate. Pen og praktisk whiteboard av herdet glass. En glasstavle gir et svært pent og moderne uttrykk på kontor og i andre lokaler.


En skrivetavle i glass er også svært. Leveres med tusj, svamp, skruer og plugger. Oppslagstavler og whiteboard. Smart magnettavle i sikkerhetsglass med firkantet design.


Hvitlakkert magnettavle , skrivbar og overskrivbart Overflaten av styret er i lakkert stål, og du kan skrive med markører, tørre markører. Spar mye på vårt store utvalg Whiteboards og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Bestill Online i dag og få rask levering.


Mobile whiteboard er konstruert med en spesialdesignet hvit stålbase i høy kvalitet - en fleksibel og eksklusiv løsning til f. Husk å oppgi farge på tavlen ved bestilling! Og når tavlen i tillegg har et riktig godt design slik at den passer inn i de aller fleste miljø, ja - så skal prisen være rett. Og alt dette tilfredsstiller våre MATCH whiteboard tavler.


Skriveflaten er magnetisk og har en hvit , konform overflate slik at det er enkelt å tørke vekk skribleriene. I vårt sortiment finner du flere skrivetavler, oppslagstavler og whiteboard spesielt tilpassede for et kontormiljø. Montana magnettavle , hvitt.

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Tavlen har skjult oppheng som forsterker det enkle, svevende inntrykket. Bruk tavlen som den er, eller kombiner flere tavler i ulike farger og størrelser – de kan monteres helt inntil hverandre. Dette er like mye en elegant og.


Hvit magnettavle for effektiv informasjonsdeling! IKEA - VITVAL, Bordplate, hvit , Arbeidsplata er stor nok til en laptop og bøker, men gir deg likevel plass til å få en kosekrok med puter eller oppbevaringsplass ved siden av. Det er lett å holde arbeidsplassen fin og ryddig, siden det er en innebygget ledningshåndtering og en renne til penner.


Whiteboard eller tusjtavle er en tavle med glatt, hvit overflate som en kan skrive og. Whiteboar whiteboard-tavle eller tusjtavle, på engelsk også kalt dry-erase. Vegghengt magnet-tavle i hvitt for kontor, pent brukt. Dobbeltsidig, vendbar glasstavle i stabilt materiale. Stativet med hjul gjør den enkel å flytte fra rom til rom.


Tavlen er produsert i magnetfolie som enkelt fester seg selv på kjøleskap som er magnetiske. Du skriver på tavlen med whiteboardtusj som enkelt viskes ut når uken er over. Du kan velge mellom hvit eller sort tavle. I tillegg kan du kjøpe tilbehør til tavlen som f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg