mandag 16. mai 2016

Anslagstavla

Onslunda anslagstavla has 6members. Anslagstavla has 5members. Vi har anslagstavlor och planeringstavlor i olika storlekar och modeller för kontoret och konferensrummet. Köp online, alltid snabba leveranser!


Lyssna Lättläst Teckenspråk Skriv ut Dela.

Välkommen till Strömstads kommuns officiella anslagstavla. Här får du en översikt över sammanträden och beslut som tas i Kommunfullmäktige och i kommunens olika nämnder. Vilka frågor som ska behandlas anges i så kallade kallelser eller ärendelistor till aktuella sammanträden. Air Cork oppslagstavle.


Oppslagstavle i kork med fasede kanter istedenfor tradisjonell ramme, som sammen med skjulte beslag gir rene linjer og en flytende effekt på. En snygg anslagstavla , korktavla eller anslagstavla med tyg passar i alla kontor och allmänna utrymmen där man behöver informera och få upp information. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av anslagstavla , korktavla och anslagstavla i tyg, allt du kan tänkas behöva för att få ordning på ditt kontor.

Via länkarna nedan kan du även ta del av kommunfullmäktiges och nämndernas protokoll. På anslagstavlan kan du läsa vilka protokoll som har justerats och vilken överklagandetid som gäller. Du hittar även kallelser, protokoll och handlingar här.


Detta är kommunens officiella anslagstavla. Här anslår kommunen justerade protokoll och kungörelser. Vad betyder det att ett protokoll anslås? Efter ett sammanträde publicerar kommunen en anslag som bevis på att protokollet är justerat.


Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta. Modern och stilren anslagstavla av hög kvalitet. Här kan du läsa mer om cookies. Tavlan är en bra plats för att sprida information och nyheter i gemensamma utrymmen på kontoret, i receptionen eller i klassrummet.


Den är även idealisk för personliga kom-ihåg-listor och foton vid sidan av skrivbordet. Protokollet från förbundsstyrelsens möte 8. Här presenterar kommunen anslag och kungörelser. Beslut kan överklagas inom veckor från publicerat datum.

Här hittar du vår visuella kategoriöversikt på alla våra anslagstavla produkter, som allihop är lagervaror och levereras med dag till dag leverans vid beställning innan kl 14. Vi har alla de populära anslagstavlor varianterna och storlekarna. Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan i kommunhusets entré. Här hittar du tillkännagivanden, kungörelser och justerade protokoll från kommunfullmäktige, kommunstyrelse. Enkel att torka av med en fuktig trasa.


Ram i aluminium med hörnskydd. Det här är Orsa kommuns officiella anslagstavla. Kan hängas upp både vertikalt eller diagonalt. Monteringskit med upphängningsbeslag ingår.


Här hittar du justerade protokoll och föreskrifter från kommunfullmäktige, kommunstyrelsen samt våra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg