mandag 30. mai 2016

Lage speil

Finn et som passer deg her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Sammenlign pris med oss!


Vi limte speilet i det utfresede sporet ved å legge en tynn stripe med Teci utfresingen.

Vi tørket speilet med rødsprit rundt kantene for å fjerne eventuelle fettrester og støv som kan gjøre at limet ikke sitter så godt. Så la vi speilet forsiktig på plass i sporet, og lot det tørke noen minutter. Fiks ferdig på veggen. Et vakkert speil gjør at rommet virker mer glamorøst samtidig som det har en forstørrende effekt. Men speil er ofte ganske dyre, spesielt hvis du vil ha noe litt unikt.


Men du kan faktisk lage et kult speil selv, rimelig og enkelt. Det var rike egyptere som begynte å polere sølv og metall som de så oppdaget at de kunne speile seg i.

Før den tid hadde man speilet seg i biter av svart vulkansk glass. De første speilene man laget var små, men rundt år 1e. Jeg har egentlig aldri lagd noe som helst på denne måten, men har virkelig lyst til å lage slik ramme på to speil. Er dette vanskelig, eller.


Ellers går det ann å lage speil selv ved bruk av små vegglister, rett og slett som små rammer på døren. Den metoden er blant annet også brukt for å lage brystpanel. Dette vil i tillegg bli vesentlig rimeligere, da man kan finne ulike typer vegglister fra 2- pr lm til kr, pr lm, både med stukkatur, profil eller veldig glatte. Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg.


I varehusene våre finner du speil til alle rom. Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning. Vi prøver med et magisk speil.


I avdelingen vår (Medieutvikling) har vi innovasjonsdager en gang i måneden. Her oppfordres det til å jobbe med ting vi måtte brenne for, gjerne utenom de vanlige dagligdagse tingene. Stort utvalg av fint interiør.


Rask og enkel handel på Ellos. Handle smart - Spar penger.

Få den laveste pris her! Dette speilet kan du lage med noen få enkle trinn. Hyllene ved siden av kan brukes til praktisk oppbevaring og gjør det mulig å pynte opp rundt speilet. Benytter man speil på riktig måte, vil man oppnå å fremheve det man måtte ønske. Speil , speil på veggen der.


Store veggspeil eller mange små sammen, får et rom til å virke større og lysere. GlassTeam har mange ulike måter å kunne bearbeide formen på speilet , for å kunne tilby deg et bredt utvalg. Våre fagfolk tar hensyn til spotter og strømuttak. Vi kan levere speil i de fleste fasonger, runde, ovale, med innhakk og utsparinger til kontakter. Kjøp Lage speil på Kelkoo.


Har du en tegning eller mal, kan vi lage speilet akkurat slik du ønsker. Vi har flere typer speil. Vanlig sølvspeil eller sot og bronsefarget speil. Nyheten er et ekstra klart speil som gir en enda bedre gjengivelse av speilbildet enn vanlig speil.


UTROLIG mye rimeligere å lage selv enn å kjøpe! Da vi flyttet inn i huset vårt, var det et speil over hver vask – type uten ramme rundt, kun speil. La det likevel ikke være for mye plass, for speilet skal ligge slik at det dekker endene på skjeene som ligger inntil selve speilet. Foto: Lotte Fjeldahl Sørlie.


Spray så det halvferdige speilet med fargen du har valgt. Det kan være du må ha en grunningsspray for at malingen skal sitte på skjeene, dette avhenger av typen maling. Tips til deg som lærer: La elevene lage en oversikt over hvilke lyskilder som sender ut lys selv, og hva som reflekterer lys. Hvilken rolle har speil i denne sammenhengen? Bruk Grubletegning: Lommelykter som utgangspunkt for en diskusjon.


Om du vil ha nye øyne på denne problemstillignen kan du lage en ny tråd: jeg ønsker å. Forside Oppussing og nybygg generelt Kapping og tilpassing av speil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg