mandag 16. mai 2016

Dåp dekor

Nordens største utvalg! Vi har et stort utvalg av dåpspynt. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Her har vi samlet et stort utvalg av pynt til dåp. Ta en titt og la deg inspirere!

I dag finnes det også navnefest, som et ikke-religiøs alternativ der man feirer barnets fødsel og navn. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp , konfirmasjon, bursdag og fest. Sett med hele stk Dekorative Rosetter Gull.


Nydelige som dekor i bryllup, dåp , konfirmasjon, bursdag eller fest. Ledlys For Papirlanterner stk. Alt du trenger av dåpspynt og dekor til dåpsbordet finner du her hos Selskapsshop!


Dåpspynt, dekking av dåpsbor lage og sende invitasjoner, planlegge menyen for dåpsdagen, finne lokale for selskapet – listen kan gjøres lang! Kaketopper og Figurer.

Et alternativ til dåp er Humanistisk navnefest for å ønske barnet velkommen til verden og feire at et barn er født og har fått sitt eget navn og en identitet. Les mer om navnefest her. Dåp -Navnefest-Babyshower.


Invitasjon til dåp bør sendes ut i god ti så gjestene får holdt av tidspunktet for den store dagen. Valgfri dekor (kakestrø, sukkerfondant e.l.) Slik gjør du: Del kjeksene i to svært forsiktig. Legg litt smeltet, hvit sjokolade på fyllet.


Legg på pinnen og trykk kjeksen sammen igjen. Pass på så kjeksen ikke knuses! Den hvite sjokoladen skal fungere som lim, slik at trepinnen skal sitte. Dåpsgaver som garantert faller i smak og som blir et minne for livet. Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk.


Her finner du alt du trenger av Pynt og Dekorasjoner til Dåp. Bordkort, Invitasjoner, Papirduker, Papptallerkener, Servietter, Bordpynt og mye mer. Søt liten babyfigur til pynt av bord og lignende. Kan også brukes som kaketopp.


Like fin til dåp som til babyshower. Vi gir kvantumsrabatt på denne varen.

Esken gjør seg også utrolig fint som bordkort samtidig som den fungerer som bordpynt. Gjør stas på livets nye mirakler! Se vårt store utvalg!


Festen Starter Hos Oss - med servietter, bordløpere, bordkort, og mye annet bordpynt til dåp , navnefest, konfirmasjon og bryllup. Stort utvalg av servietter og god.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg