fredag 6. mai 2016

Kjøkken med kjøkkenøy

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.

Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Her finner du en oversikt over alle de planleggingsverktøyene vi har på IKEA.


Planleggerne gjør planleggingen og valgene enklere for deg. Finn ditt nye kjøkken hos Kvik. La oss hjelpe deg videre med kjøkkendrømmen din.


Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken.

Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. AUBO leverer Køkken, Ba Bryggers og Garderobe i alle prisklasser. Intet er for stort og intet er for småt. Det skal bare passe til dig.


Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer. HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet.


I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken.


I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Uansett om du planlegger nytt kjøkken eller vil fornye ditt gamle vaskerom finner du dette hos Elkjøp. Vi vet kort sagt mye om kjøkken. Velg mellom en rekke stiler og farger, samt et stort utvalg av hvitevarer.


Med Epoq finner du inspirasjon og perfekte løsninger for deg og ditt hjem.

Våre kjøkken kan velges i standardfarger inkludert i prisen. Og foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen. Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best. Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå.


Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år.


Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Studio Kvänum har kjøkken , lamper, møbler og småvarer. Opplev gleden med et håndverkskjøkken!


Velger du et kjøkken fra Nygår velger du norskprodusert kvalitet med års garanti. Et Hamran- kjøkken er bygget for å vare lenge, både bruksmessig og estetisk. Hos Svane Køkkenet har vi det bedste i dansk design af køkkener og bad. Tilleggsutstyr til ditt kjøkken.


Det finnes mange muligheter til å personlig tilpasse ditt kjøkken. Kom innom oss for å se på alle muligheter som finnes: Snakk med oss, bla i kataloger og se hva som kan passe for nettopp ditt kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg