mandag 9. september 2019

Screen markiser

Markiser i høy kvalitet! Vi sender over hele Norge. Finn screen markiser nå på Kensaq. Screens kan monteres både horisontalt og vertikalt og kommer i et stort utvalg av farger og tekstiler med ulik tetthetsgrad. Kjells markiser er Norges største og eneste landsdekkende bedrift innen produksjon og salg av solskjerming.


Screens er et godt alternativ til utvendige persienner og markiser.

Med få unntak er våre produkter produsert i Norge og disse representerer over av vår omsetning. Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt. Bestill gratis befaring her! På jakt etter utvendige screens?


Se vårt utvalg og bestill i dag! Screen fra Norsol er ideell til små vindusflater. Den minimalistiske kassetten har liten byggehøyde og kan eksempelvis monteres direkte på vippevinduer.


Produktet kjennetegnes av få komponentdeler og er lett å betjene og vedlikeholde.

Maks 5m bredde og 4m høyde. Motor fra Somfy og screenduk fra Copaco leveres med års garanti. Blokkerer opptil av all solstråling. Legg til postkode for pris.


En god markise vil kunne utvide brukstiden ute, og heve livskvaliteten og trivselen hjemme. For at du skal kunne velge riktig produkt med én gang, tilbyr vi oss å komme hjem til deg for en gratis befaring. ZIP Screens utkonkurrerer markiser og persienner. De kan dempe og fjerne direkte sollys inn, holder varmen ute og kan monteres både over vinduer og terrasser. Hos Norsol finner du markiser i slitesterkt materiale, i alle lengder og bredder.


Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Våre erfarne salgskonsulenter, vil gi deg hjelp til å finne de beste løsninger for dine behov og økonomiske rammer.


Vi gir gratis befaring, rådgivning og tilbud. Med en Screen fra Fasadeprodukter har du et godt alternativ til utvendige persienner. Dette er den optimale solskjermingen for fasader der du vil gi et moderne og eksklusivt preg på boligen. Du kan også bruke screens som en ekstra levegg utendørs for å kunne øke brukstiden ute.


Royal Solskjerming har et stort utvalg av markiser til både private hjem og bedrifter.

Hos oss kan du velge mellom over 1forskjellige dukfarger. Gå inn på linken, så ser du det store utvalget av duker. Tundra Sol er Norges eldste og mest erfarne produsent av screen som utvendig solskjerming.


Behov for sol- eller vindskjerming? Med dine ønsker og vår ekspertise, finner vi sammen den beste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg