tirsdag 24. september 2019

Røyeblink med lys

Landöblink Mini Guld (Rød Led). Landøblinken mini begynner å blinke når den kommer i kontakt med vannet. Blinketid ensfarget - minst 1timer. Ikke utbyttbart batteri.


Velkjent røyeblink tilpasset lysklokke.

Lysklokke kjøpes separat. Klokken lokker med lyd og blinkende lys. Leveres ferdig montert med Sufix fortom og VMC krok. Når det er fart på fisken så kan det svare seg med stor blink og kort fortom. Alt som kan leveres i brev format med boble-konvolutt eller lignende og pakke forsendelse.


Meget effektivt, og de kommer i mange farger og formasjoner. For noen år siden dukket flash LED lys opp!

Det viste seg også som et meget effektivt redkap. Nå derimot får man i pose og sekk. Klassisk røyeblink i kominasjon med blinkende. RITSEM BLINK 80MM MED HOLDER FOR LYSBLINK!


Annerkjent røyeblink for effektivt fiske på moderat dyp. Røyeblink med LED- lys og ekstra liten lokker. Bred overflate sikrer gode bevegelser og lokkeeffekt.


I tillegg er røyeblinken forsynt med en gummitube hvor blinkende LED- lys raskt og enkelt kan festes. F Lys Draken GGB 65mm. Kan festes foran vanlig røyeblink , sluk, wobbler, pilk etc. Sluk med lys , se link med demo. IS-53A Pimpler gr.


Kjelsaas fisket selv med disse lysene , men uten noen nevneverdig uttelling. Han hadde brukt de i ørretvann og det samsvarer med mine erfaringer - at de har liten eller ingen (positiv) effekt i ørretvann. Sender ut jevnlig små lokkende lysblink når den kommer i kontakt med vann!


Slutter å blinke når den tas ut av vannet.

Varer - 1timer. LYSDRAKEN RØYEBLINK PAKK ASSORTERT, TA BETAL FOR 1. Norges desidert mest solgte røyeblink ! Form og fasong sikrer gode lokkebevegelser samt god kontakt med snøret og nappende fisk. Vindtette fleecehansker med slitesterk og varm neoprene inni håndflaten. Vantene har ett innlegg av stretchfleece mellom fingrene, samt formsydde fingre for en komfortabel passform.


Amara syntetisk materiale i håndflaten. Det er så mye som spiller inn, men for de som er ”ferske” innen isfiske så kan vi prøve å bidra med noen enkle tips som generelt har vist seg å fungere bra. Før man drar ut på isen er det en fordel å gjøre klare flere stikker med forskjellig utstyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg