onsdag 11. september 2019

Populære farger stue

Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Bytt farger på dette rommet.


Populære farger stue

Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger. Har du funnet fargen din til stuen ? Her ser du våre mest populære farger til veggene i stua. Hvis du vil leke med farger og fargelegge rom i alle mulige farger , trykker du på ’Se flere farger ’ og prøver vår store fargevelger. I vår guide her på siden får du dessuten veiledning og how to-guides til stueprosjektet ditt.


Farger til ulike rom – Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger , som blå, på soverom, mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi. Populære greige farger som f. Gult er en farge som stimulerer oppmerksomheten vår, og gjør oss opplagte og konsentrerte.


Vi ser mer og mer interesse for gyldne toner, og det har allerede gått mange fargeprøver av Refined Yellow. Gule farger frisker opp, og gir liv til rommet. Grønt er også populært. Da vil de hvite detaljene se skitne og gule ut. Alle farger nevnt over kan fint kombineres med hverandre.


Dette en en forsiktig farget nøytral, og er allerede en av våre mest populære lyse farger. Blanke kontraster mot matt er fortsatt en slager, men i stuen vil vi kose oss. Der skal det være lunt og trygt. Dette ser vi også på salg av tapeter til stue.


La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Få varene levert hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Det er enkelt å få varene med hjem.


Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. En annen farge som Henningsen trekker frem i det nye fargekartet er klassisk grønn.


Den oppleves kanskje ikke som så veldig ny og overrasker ikke, men føles trygg og go mener hun. Tidens farger ” er en kategori av nye farger innendørs som dekker over spesielt utvalgte farger som vi tror kommer til å bli populære valg i hjemmet. Fargene er inspirert av tidens motefarger og forskjellige samarbeid som vi har hatt med for eksempel det eksklusive møbelmerket Eilersen og J. Jotun pekte i vår på grønne farger som en av vårens fargetrender, og her stakk særlig Lady Treasure seg ut.


Og vi har vel alle sukket etter fargen minty breeze? Hvis du maler alle rommene i samme farge , så har du gjort leiligheten din fra en treroms til en ettroms. Få farge -ekspertens beste råd og forstå NCS-koden.


Populære farger stue

Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Spekteret av blåfarger er stort og det varierer gjennom årstid og trender hvilke toner som er mest populære. En mørk sofistikert blåtone gjør stuen vår lun gjennom vinteren, men etterhvert lengter vi etter den lyse klarere fargen som minner oss om sommerhimmelen. Fargen blir behagelig, dempet og lun, en nydelig basisfarge i hjemmet for den som tåler litt mørkere vegger.


Nydelig til beige, grå, grønn, hvit…. Materialer som får liv i stuen 10. Når vi velger møbler og materialer til stuen , bruker vi mye tid på farger.


Populære farger stue

Det kan være lett å overse at overflaten på de ulike materialene også betyr mye for helheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg