mandag 9. september 2019

Kvadratisk ramme

Stort utvalg av Rammer. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Kvadratisk ramme

Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Tenk Insta-stilen men med mulighet for å fremkalle i forskjellige størrelser og innramming. Våre rammer passer til dine kvadratiske bilder og finnes i fargene svart, hvit, gråbrun og treramme. Dette gjør jakten på den perfekte rammen lettere.


Uansett hvilken type ramme du er ute etter så er sjansen stor for at du finner den hos oss. Vi har de perfekte rammene til alle anledninger. Det være seg at du leter etter en ramme for å gi bort som gave, eller ulike typer rammer til din egen fotovegg, så finner du dem her. Flytende firkantramme i seigjern, med høyt skjørt (2mm) for stein-og hellebelagte områder.


Ta en titt lenger ned for å finne ut hva som fanger nettopp ditt blikk. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri.


Kvadratisk fotoramme i sølv farvet alu 13kr. De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Hjem Rammer og album MarketingLeftColumn1Ads MarketingLeftColumn2Ads MarketingLeftColumn3Ads MarketingLeftColumn4Ads MarketingLeftColumn5Ads. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe.


Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl.


Han har valgt å legge x 1mm uimpregnerte bord diagonalt inn i rammen. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Her ser du alle vore kvadratiske rammer.


Kvadratisk ramme

En kvadratisk ramme fra Plakatrammen. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene.


En hvit kant gjør seg også godt i visse rammer. Det er mange størrelser å velge mellom når du skal fremkalle bildene dine på fotoknudsen. Bilder i ulike størrelser.


Kvadratisk ramme

Begge deler kommer i små format så vel som i store.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg