tirsdag 24. september 2019

Kule bad

Det skal være kult å få nytt bad ! Du har mange muligheter – og skal ta mange valg! Hos Kvik mener vi at det skal være like kult å designe og innrede det nye badet ditt, som det er å nyte det ferdige resultatet. Vi leverer utstyr til kule og unike bad i moderne hjem. Også til kule kjøkken, vaskerom og andre våtrom.


DIY-ideer til badet Gi badet nytt liv med disse dekorative, enkle og rimelige DIY-løsningene.

Speilet over vasken har ekteparet arvet, og de ville gjerne ha det på veggen, både på grunn av dets historie og fordi det bryter med resten av stilen på badet. Etterligninger av stein, marmor og betong er. Ting har et stort utvalg av småting og interiør til badet.


Vi fører mange populære merker! Det kan være avslappende og rolig på baderommet, selv på hverdager. IKEA har møblene og tilbehøret du trenger for å få en god start på dagen.


Her finner du masser av morsomme, lekre og koselige ting til baderommet ditt. VVS finner du et annet sted.

CoolStuff finner du morsom baderomsinnredning! Hos oss finner du alt av flis til bad. Vi har et stort sortiment av mange typer flis til rimelige priser. Når du skal velge flis til bad er det flere ting du må tenke på.


En lys flis får rommet til å virke større, men gir samtidig mer gjenskinn enn en mørkere flis. Vær nøye med å tenke gjennom lysforholdet i rommet. Det å bygge et nytt bad er en stor investering for de fleste av oss.


Da er det trygt å vite at Bademiljø, som de eneste i Norge, tilbyr deg en garanti for at det nye badet ditt holder tett i år. Dokumentet som bekrefter at badet er bygget med års garanti er å betrakte som et verdipapir, for det øker faktisk verdien på boligen. Lave priser og rask levering på baderomsprodukter.


Se vårt enorme utvalg nå! Mega stort utvalg av badekar. Mange alternativer i dusjløninger. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Det er mye som kan se kult ut på bilder, men noen ganger fungerer det dårlig rent praktisk, advarer Hansen. Vil du lese flere slike saker? Kule på Torggata Bad og åpner mathall.

Millioner inn i bygget: Eiendomsinvestor Christen Wikborg har ivestert 1millioner kroner i bygget,. Med Hvit høyglans på badet får du de flotteste høyglansfrontene som finnes på markedet. De slitesterke høyglansfrontene krever ikke noe vedlikehol gir badet et eksklusivt utseende og reflekterer lyset, slik at rommet virker større.


Et godt valg til deg som gjerne vil ha et kult bad i et eksklusivt og enkelt design. Kule baderomsknagger uten hull Baderomsknagger som du kan klistre rett på veggen holder selv tunge håndklær. Nytt bad med smarte grep. En knagg skaper orden i klesrotet og kan være akkurat det en vegg trenger. Finn din favoritt blant våre 20!


Selv tomrommet bak sisternen er utnyttet med en spesialløsning. De blå og hvite håndmalte flisene lar tankene vandre til havet. Grønt og rosa er viktige farger denne sesongen, og ønsker du et fargerikt og friskt bad – er dette paletten for deg!


Grønt er frodig, svalt og behagelig på samme tid – og gir samtidig masse energi. Kombinerer du paletten med lekre grønne planter, vil rommet fremstå utrolig levende!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg