onsdag 4. september 2019

Rehab tapet

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Bespoke method for guaranteed.

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Vi har akkurat kjøpt hus hvor samtlige vegger har gammel og stygg strie og tapet. Flere steder er det små ujevnheter i strien og tapetet. Vi vil gjerne ha helt glatte vegger, men ser at det blir en altfor omfattende jobb å få vekk alt dette gamle - spesielt siden det er gipsplater under. Gipsplate rehab oppfyller svensk standard.


Platen slutter fint mot dør- og vindusforinger, gulvsokler og stukkaturer. Den gir et nytt og friskt utseende og jevner ujevne flater. Vermiculit 1liter kr 45- inkl mva.

Vi har et samarbeid med murer Ole Kasper Løkken som kan tilby en fast pris i akseptabel kjøreavstand fra Dokka. Glassfiberarmert mm. Ideell for oppretting av gamle panelte vegger og himlinger som underlag for maling og tapet.


Kan spikres, skrues eller limes til underlaget. Overflatebehandles som Norgips standard plate. Kvifor fjerne tapet dersom du likevel skal sparke heile veggen? Spørs òg kva du sparklar på.


Om det er treverk i yttervegg (som lever) bør du gipse før sparkling, elles kan det sprekke. Treng ikkje ta bort tapet om du skal gips over. Men er billegare med ordinære gipsplater enn rehab dersom du ikkje ynskjer tynnare plater pga. Vi gjør alt innen gulvbelegg, tepper, linoleum, gulvavretting og tapetsering.


Vi tilbyr hovedsaklig rehabilitering av gulv fra avrivning av gammelt til levering av nye ferdigbehandlede gulv med belegg, tepper eller linoleum. Rehab -platene kommer i ulike størrelser og høyder. Husk at dersom du må ”lappe på” i høyden, kan dette være en ekstra utfordring som gjør jobben noen hakk vanskeligere.


Jotuns Slett Vegg er en tynn duk som festes etter to omganger med rullesparkel som jevner ut underlaget. Det avhenger litt av tapet og underlaget, men det er ikke mye som skal til før rehabgips lønner seg tidsmessig. Tapet (gjerne i flere lag) kan være skikkelig pes å fjerne.


Vår målsättning är att aldrig ha några mellanhänder som fördyrar processen och som heller inte styr våra kvalitétskrav på våra produkter.

Alla våra produkter är CE märkta och miljöcertifierade enl. Alla borde få chansen att rehabilitera sina skador så snabbt och effektivt som möjligt. Det är jobbigt att se människor lida, speciellt när man vet att man kan.


Les også: Skal du legge tapet ? Slik får du et best mulig resultat. Veggfornyer – slik gjør du det. Det er enkelt å bruke veggfornyer.


Sparkle gjerne underlaget først, dersom det er store ujevnheter og hull. Rull så lim på veggen, stryk ut duken og renskjær med en skarp kniv. Duken settes opp som tapet , og finnes i mange varianter og tykkelser. De tykkeste, vil sammen med lim, dekke ujevnhetene i grov glassfiberstrie bra.


Det finnes duker som både kan males og tapetseres, mens andre kun er egnet som underlag for tapet. Man kan også velge mellom forgrunnet og helt ubehandlet fiberduk. Angående oppsetting av rehabplater av gips (5mm) på eksisterende gipsvegger. Holder det med skruer for å holde de på plass, eller er man nødt til å bruke lim.


Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter. Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg