mandag 30. september 2019

Kvik kjøkken trondheim

Søk etter kvik kjøkken trondheim på den nye KensaQ. Alle har rett til et kult kjøkken - og en kul kjøpsopplevelse. Vi er kjøkkeneksperter, og vi vil gjøre alt for å gjøre din kjøkkendrøm til virkelighet. Stikk innom vår butikk i Trondheim og hør mer om hvordan vi kan hjelpe deg.


Er det tid for den store kjøkkenoppussingen, eller vil du bare piffe opp kjøkkenet eller badet du har?

Velkommen til HTH i Trondheim. Et kjøkken er boligens hjerte. Hos HTH i Trondheim er lidenskapen for design og funksjonalitet det essensielle når du velger et nytt kjøkken.


I dag har vi heller ikke noe krav om kjøp av kjøkken. Så skal du kun oppgradere dine hvitevarer, eller er usikker på hvilken kjøkkenleverandør dere velger, er det lurt å stikke innom oss i dag. Markedets største fargeutvalg på kjøkken ! Haakon Vii's gate Trondheim – Vis kart.


Kvik BookingOverlayClose.

Du finner oss sentralt plassert på Tiller, rett ved Biltema. Det er i tillegg gode parkeringsmuligheter. Spar tid og penger på neste hotellreservasjon. Finn den perfekte bilferie i Trondheim med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre!


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi har flotte utstillinger med kjøkken , bad og garderobe, slik at du kan se spennende løsninger til din nye innredning! Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.


Godt design, gode løsninger og ikke minst hyggelige priser. Hvitevarene ble også kjøpt der. Det virker som de har peiling på hva de snakker om. Meget god produktkunnskap, spesielt på hvitevarene. Og meget hyggelig var de også.


Har montert Ikea kjøkken i forrige leilighet, og syntes det var mye likt, noe bedre hos kvik , noe var bedre hos Ikea (eller lettere).

Vi tilbyr kjøkken , bad og garderober i dansk design til overraskende lave priser. Bra kvalitet og hyggelig betjening! Bli med på en helt ny kjøkken -opplevelse i våre konseptbutikker! Samle kjøkkeninspirasjon, test funksjonen i vår kjøkkenlab og lag din egen kjøkken -tegning alene eller sammen med en av våre kjøkken -konsulenter. Våre konsept-butikker finner du i Tromsø, Bergen, Trondheim , Molde og Strømmen.


For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. KUN varer på torsdager som gjørde at vi måtte vente enda en uke. Veldig gode priser på Kjøkken og bad hos Bygghjemme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg