onsdag 11. september 2019

Montering av rullegardin

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Montering av rullegardin.


Du kan også velge å henge rullegardinen inne i vinduskarmen, eller utenpå.

Rullegardinene kan monteres både i tak og på vegg. Instruksjon for montering av Sofia trådløs plisségardin. Slik henger du opp og tilpasser persienner. Se vores videoguide, der trin for trin viser, hvordan du sætter rullegardiner op.


Plasser så rullen inni bretten med den selvklebende stripen vendt oppover. Bruk begge hender, og rull gardinen opp til den øverste kanten på stoffet mens du holder den helt rett. Rull deretter opp ¾ av gardinen, og sett listen nederst på gardinen inn i åpningen.

Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger me med valgfri betjeningsside. Fås i flere ulike størrelser, men kan også enkelt tilpasses til ditt ønske og behov ved avskjæring. Nå er det enklere enn noensinne å få sunt dagslys og frisk luft innendørs - selv om du ikke har skrå tak.


Vårt brede utvalg av vinduer for flate tak, omfatter både klassisk kuppel og to nye moderne topper, en med plant glass og en med buet glass. Velg mellom flere størrelser og faste eller elektrisk åpningsbare betjent med en veggbryter. Har du spørsmål om montering ber vi deg kontakte din forhandler, der produktet er kjøpt. Her kan du også få hjelp til montering , for at du helt sikkert kan vite at det blir gjort riktig. Hos oss får du både mørkleggingsrullegardiner som holder sommerlyset ute og panelgardiner som myker opp lyset som kommer inn.


Mange av våre rullegardiner trenger ikke være ”bare” en rullegardin. Blant våre rullegardiner har du valget mellom lystett eller transparent duk i ulike mønster- og fargekombinasjoner. Derfor byr kolleksjonen nå på et enda større utvalg av mørkleggende varianter.


Et hav av ensfargede vev i forskjellige nyanser og flotte diskrete eller magiske mønstre. Flere og flere blir oppmerksomme på de tekniske egenskapene til et vev – en rullgardin er ikke lenger bare en rullegardin ! Enkel montering med VELUX PickClick! Alle VELUX takvinduer har formonterte monteringsbraketter.

Ved hjelp av disse får du en enkel og sikker montering. Gardinens toppkasse klikkes på plass i brakettene, og sideskinnene monteres. Enkelt og raskt - og gardinen er klart til bruk.


Du måler høyden på vinduet to steder og velger det største av disse målene. Dermed har du høyden. Vi sørger for å legge ekstra stoff på rullen, slik at røret dekkes fint. Pass på – en rullegardin må aldri rulles helt ut. System og stoffmål: En rullegardin består av beslag, systemet og røret hvor stoffet er montert.


Jenny mørkleggende rullegardin stenger ute dagslys og gjør rommet mørkt samtidig som den forhindrer innsyn. Du velger selv om du vil montere rullegardinen på vegg eller i tak. I forpakningen medfølger en eksakt beskrivelse på hvordan du monterer beslagene og deretter klikker i rullegardinen.


Benthin-systemet blir også brukt av Faber. Før man skal kjøpe rullegardiner er det viktig med riktige mål. Mål derfor alltid bredden nøyaktig i topp og bunn av vinduet da bredden kan variere fra noen få mm til cm. Glideskinnene kappes i vinduets høyde.


Smør glideskinnene med litt silikon etter montering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg