mandag 2. september 2019

Svart kjøkken

Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Våre kvalitetsbenkeplater fås bestilt i alle landets byggevarehus.


Har du et kjøkken med lite lys, bør du være forsiktig med å velge en helt svart kjøkkeninnredning – eller i det minste gå for fronter i høyglans, da disse reflekterer lyset bedre. I et stort og lyst kjøkken som dette, er det lekkert med innredning i matt svart.

Gjør ditt kjøkken til et statement med svarte elementer. Hos Kvik elsker vi svart. Finn ditt nye kjøkken her – eller gå innom din lokale Kvik-forhandler og bli inspirert. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet.

En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Da er et svart kjøkken med benkeplate eller skuffer i tre et opplagt valg. Den naturlige benkeplaten i tre skaper en fantastisk kontrast mot de svarte overflatene.


Et kjøkken i svart eik gir deg mulighet til å oppnå nettopp dette karakteristiske og minimalistiske uttrykket – uten å gå på kompromiss med materialet. Inntil AUBOs Melinga-serie kom på markedet tiltrakk svarte kjøkkener seg fettete fingre med nærmest magisk tiltrekningskraft. Man behøvde knapt å røre. Et svart kjøkken utstråler eksklusivitet, soliditet og moderne eleganse.


Med lydenheten SoundID får du prisvinnende design til ditt kjøkken , som leverer en fremragende lydopplevelse. SoundID gir deg muligheten til å spille av din musikk via Bluetooth, og lyden fordeles klart i kjøkkenrommet. Lydenheten passer perfekt mellom dine overskap, eller kan som en nyhet monteres i sokkelen på ditt kjøkken.


Her i en moderne kombinasjon med kjøkkenmodellen Line. Svart kjøkken , Metro. Speilsokkelen ned mot gulvet gir kjøkkenet en herlig, flytende følelse, og baksiden av kjøkkenøya har mye oppbevaringsplass.

Klassisk, trendy og tidløs design er alltid et trygt valg når du velger et kjøkken som du skal nyte i mange år framover. Du kan se et spennende og ikke minst inspirerende utvalg av kjøkken i matt svart farge på denne siden. Et Silk- kjøkken i ren matt svart er en fryd for øyet, som i oppstillingen som er vist her. Se også kube-reolene og skyvedørene i overskapene.


Stilren dansk design møter rå minimalisme i Bordo Black-kjøkkenet. Resultatet er et fantastisk flott og funksjonelt kjøkken – til en overraskende lav pris. Bordo betyr kant – og Bordo Black er nettopp et annerledes kjøkken med masser av ”edge” og personlighet.


Men med et sort kjøkken måtte vi sørge for at vegger, tak og gulv ble lyst nok for å reflektere lyset fra vinduene. Vi gjorde derfor følgende: Vegger. Alle lister ble fjernet rundt vinduer, dører og gulv for å stramme opp utseende. Det ble brukt hjørneprofiler og sparkel for å få det listefritt rundt vinduer og dører.


Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Blandebatteri til kjøkken omtales ofte som kjøkkenbatteri, kjøkkenkran og kjøkkenarmatur. Vi har kvalitetsarmaturer i alle utførelser og prisklasser. Våre kjøkkenarmaturer er levert av anerkjente europeiske produsenter.


Nedenfor kan det søkes på forskjellige typer armaturer. Tør å leke deg med kontraster. Den klassiske svart -hvitt kontrasten fungerer supert på kjøkkenet og gir det en stilrent og kult uttrykk.


Benytt anledning til å ta andre farger og elementer komme frem. Kombiner det svarte med treverk, metalliske effekter eller fargerike tekstiler. Kjøp taklamper til kjøkken online Lampegiganten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg