tirsdag 3. september 2019

Pynte dåpsbord

Det finnes heldigvis flere fine festduker til runde bord. Her har vi brukt en duk med klassisk hvitt fint mønster i damask. Dette bordet til dåp eller navnefest er elegant, søtt og koselig på en gang. Det er dekket i hvitt og gull, og fargeinnslaget består i hovedsak av rosa blomster, samt papirservietter i grått og rosa.


Bruk en stempelpute og lyseblå stive ark (fås på notabene feks.) Stemple avtrykk av foten til gutten din på papiret å skriv navnet til den som skal sitte der Pynte med en liten blomst feks som du limer på. Slik kan et ferdig dåpsbord se ut.

Dette var veldig enkelt, tilogmed uten blomster. Jeg personlig syns man burde ha litt friske blomster på et festbord da. Borddekking barn blomster blomsterdekorasjoner cocktail dekke diett DIY drikke drink farger festbord frokost gaver glutenfri hjemmelaget hvitt ideer interiør interiørtips jul julebord juleverksted kalorier kreativebord lag selv lavkalori lavkarbo meditasjon mental helse middag mindfulness oppskrift oppskrifter pynte selvutvikling. Skap et festlig dåpsbord.


Finn inspirasjon og kjøp alt du trenger for å skape den perfekte stemningen i dåpsselskapet her hos oss. Velg mellom et stort utvalg bordpynt og servise til dåpsbordet, kjøp dekorative og søte ballonger, gaveesker og poser. Vi gir deg tips og ideer til hvordan du kan pynte festbordet med avskårne blomster.


Skal du invitere til fest i nærmeste fremtid? Våre små Dalebekken glassvaser er perfekte til å ha på bordet.

De er enkle å fylle med blomster og kan plasseres på forskjellige måter. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Men noen er det, og her får du tips til hvilke blomster du kan velge hvis du skal pynte et blått festbord. Du kan velge tradisjonelt som rosa og lyseblått, men det er fint å bruke andre fargeskalaer for å få et litt mer unikt og personlig bord.


Vårt beste tips er å forberede seg godt og å pynte bordet klart dagen i forveien. Her er forslag til pynt til dåp. Da har man en liten utfordring, men man finner alltid en løsning. Skal jeg gi ett tips til pynting av dåpsbord eller borddekking til navnefest, må det være å bruke små vaser i forskjellige varianter og størrelser. Med litt sløyfebånd på trenger man nesten ikke mer pynt enn det.


Og så deilig å få pynte i fred! Vi hadde dåpen til minsten her hjemme - med huset fullt av gjester. Jeg satte til bord og stoler om natta og pyntet i mulm og mørke. Syntes det ble fint, men fikk jo ikke tid til å forevige det på bilder ;) Gleder meg til å se mer!


Saa flinke dere har vaert til aa pynte bort! Kjempe fint i begge daapene! Dåpsbord i tre ulike fargepaletter.


Disse dåpsbordene er alle dekket med en basis av hvitt, og med ulike farger på pynt og blomster får de en ganske ulik stil. Likes, Comments - Festkompaniet. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.

Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg