fredag 23. oktober 2015

Huntonit microfuge

Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. HUNTONIT vegg Mikrofuge er lekre, kostemalte veggplater med en diskret fuge og uten freste bord. Mikrofugen gir platene en minimal skjøt og overflaten er sterk og kostemalt. Veggplatene er utviklet med not-fjær fas som gjør det enkelt og effektivt å montere.


Huntonit microfuge

Enkel montering, enkelt renhol enkelt vedlikehold samt e. Kostemalte plater kommer med Skygge, Perle, Mikrofuge og Fas utførelse. Skygge gir et originalt og tidløst uttrykk, Perle har et mer klassisk, stilfullt og elegant utseende, mens Fas er mer nostalgisk i stilen. HUNTONIT Basic wall er lekre kostemalte veggplater, som fås i flere ulike farger. Platene kommer med Skygge, Perle og Fas utførelse, som på hver sin måte gir et uttrykk som skaper en helhet i ditt hjem. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Besøk vår hjemmeside og bli inspirert. Vi anbefaler derfor at det brukes plater fra samme produksjon eller. Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli. Kan brukes i ”tørrsoner” på våtrom.


De velkjente Focus MDF platene fås nå med en helt ny og lekker overflate. De har produsert naturlige trefiberplater i over seksti år, og er stolte av å være eneste fabrikant av vegg- og takplater på det norske markedet i dag som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund. Skivorna är spontade och monteras enkelt med spik eller skruv.


Väggskivorna är i takhöjdsformat (standard) vilket innebär en snabb och effektiv montering. Flere varianter av ferdigmalt veggplate som leveres i mange forskjellige farger. Kan monteres på alle underlag. Platene har not og fjær skjøteløsning på langsidene og de kan overmales.


Huntonit microfuge

Huntonit microfuge hvit. Panelbordene kan brukes liggende eller stående. Platen skaper et uttrykk som skaper en helhet i ditt hjem. Microfugen gir platene en minimal skjøt og overflaten er sterk og kostemalt.


I forbindelse med huskjøp ønsker jeg ikke å benytte meg av tilbudet om malte panelplater i hele huset. Er det noen som har erfaring med noen av disse platene? Utbygger ønsker ikke å sette opp gipsplater. Mange overflater skal dekkes inni boligen ved bygging eller renovasjon.


Huntonit microfuge

HUNTONIT er et miljøriktig produkt – det inneholder ingen syntetiske forbindelser og har lang levetid. Tøffe værforhold stiller ekstra høye krav til norske boliger. Her kan man finne sitt favorittpanel enten man liker den franske landstilen eller den mer maskuline og industrielle følelsen.


Også her velger kundene først og fremst de lyse veggene. De är lätta att hålla rena och kan även lätt målas om i annan kulör om du känner för det. Du slipper spackla, slipa, måla och tapetsera. Smartpanel Trend er helt slette ferdigmalte vegger i delikate farger. Mulighetene er mange og fargene kan lett kombineres - enklere blir det ikke.


Motek AS leverer verktøy, festemidler og tjenester til byggeindustrien fra kjente merkevarer som blant annet Hilti, Festool og Bostitch.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg