mandag 19. oktober 2015

Hjemmelaget kjøkkenøy

Få mer benkplass og oppbevaringsplass med kjøkkenøy. Kjøp kjøkkenøy på IKEA. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. De svenske Hjemmefikserne Carro og Karin deler sine morsomme prosjekter og gode oppskrifter med Viivilla.


Skap et hyggelig samlingspunkt med en kjøkkenøy.

Med en kjøkkenøy kan du få gjort kjøkkenarbeidet enklere og samtidig kose deg sammen med familien eller dine gjester. Bygging av kjøkkenøy Ingrids BloggPuh! Denne uken har vi benyttet til å male gangen og bygge kjøkkenøy , og sistnevnte er ikke bare bare! Bygde nytt kjøkken selv, faen for et slit. Rundt kjøkkenøya spiser vi, omgås og lager mat sammen.


Smarte funksjoner i kjøkkenøya? Kjøkkenøya fungerer også som en samlingsplass. I dag finnes det mange smarte funksjoner som gjør seg i en kjøkkenøy.

En liten kjøkkenøy er tingen om du vil ha et mer praktisk hyttekjøkken. Dette møbelet lager du på en helg. Kommoder i alle størrelser er det enkelt å få tak i. Trolig har du en på hytta allerede, men den er antagelig for lav. Vanlig benkehøyde er rundt centimeter, det betyr at du må sette lengre bein på kommoden.


Klikk på knappen Last ned artikkel og få artikkelen i høy oppløsning. Valget ble en kjøkkenøy med hvit benkeplate og sideplater samt eike front med store og lekre skuffer. Med innfelt keramisk topp ble dette en smart kjøkkenøy med god plass for å lage mat og spise.


En hvit kjøkkenøy virker mindre dominere i en åpen kjøkkenløsning. Klassisk eller moderne kjøkken, hus eller leilighet? Sigdal kjøkkeninnredninger fås i et rikt utvalg av farger og design. Finn ditt drømmekjøkken! En samlingsside for vårt produktområde kjøkken.


Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra. Fordi kjøkkenet er et rom som kan brukes til mye forskjellig, kan det være deilig med litt fleksibilitet. Det kan du for eksempel få med en kjøkkenøy på hjul, som du enkelt kan flytte rundt på etter behov.


De kan også brukes som en minibar handlevogn eller å tjene frokost på sengen.

Vi har lyst på ei lita øy i vårt nye kjøkken, men da får vi ikke mer enn ca. En kjøkkenøy på hjul. Jeg synes hjemmelaget syltetøy er himmelsk og bruker det til alt fra dessert til müsli og havregrøt hver dag. Akkurat nå er det jo sesong for norske jordbær og kirsebær. Jeg har ikke kirsebær i hagen, så jeg skal til uken ut i butikkene og finne fine bær og lage mitt eget syltetøy.


Her har du oppskrift på hjemmelaget kirsebærsyltetøy. Kvik har levert kjøkkener i dansk design i mer enn år. Hos Kvik får du en romslig kjøkkenopplevelse med fokus på ekstra plass og ergonomi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg