fredag 16. oktober 2015

Putetrekk hotellpute

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Den store og myke hotellputen er perfekt å lene ryggen mot mens man leser på sengen. Hotellputer er veldig populært.


Se utvalget vårt her. Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke. Et behagelig putetrekk er viktig for søvnkvaliteten. Frisk opp med et par fargerike putetrekk. Du har kanskje et ensfarget sengesett du gjerne vil friske opp litt.


Putetrekk hotellpute

Da er et putetrekk i en vakker farge er en enkel og billig løsning. Nedenfor finner du putevar i ulike farger, mønstre og print. På IKEA finner du et stort utvalg av trekk til pynteputer og innleggsputer. Puten har quiltet trekk som gjør at fasongen holder seg bedre.


Kan også brukes som sofapute! Her hos Høie finner du et godt utvalg i både ulike kvaliteter og teksturer, samt farger på putetrekk. Enten du er på jakt etter et luksuriøst putevar i sateng eller velour, et supermykt bomullstrekk eller et putetrekk som er så allergivennlig at Asthma Allergy Nordic anbefaler det, finner du det her. Samt at vi har soveromsputetrekk fra kjente merker. Moderne spa i Norges vakre skjærgård.


Putetrekk hotellpute

Bestill på hjemmesiden vår for beste pris. Kystperlen du lengter tilbake til. De beste tilbudene på hoteller over hele verden. Alltid stort utvalg og god service.


HC dunkolleksjon består av dunprodukter i fire forskjellige tykkelser. Velg din favoritt avhengig av kroppstemperatur og soveromstemperatur, tid på året og. Store flotte hotellputer i 70x100cm størrelse, god kvalitet, norskprodusert. Nordicform er Norges største produsent og leverandør av dun med egen fabrikk, showroom og lager på Mysen.


Putetrekk hotellpute

Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. DUNPUTE - RONDSLOTTET - HOTELLPUTE 70X1CM.


Lett og bløt dunpute, med ileggsputer i fiber, for regulering av høyde. Høyden kan justeres fra høy - medium - lav, ved å ta ut eller begge fiberputene. Selv om puten er veldig myk og fluffy, bevarer den sin form, dersom du ønsker at den skal fungere som støtte. Sengetøy i 1 bomullssateng til enkeldyner og dobbeldyner.


Putetrekk hotellpute

Det har sideåpning uten knapper for å sikre økt. Du kan se vårt store utvalg på home-tex. Myk og behagelig dunpute fylt med hvit arktisk gåsedun, bæreevne - 14.


Perfekt for dem som vil ha en bløt pute og liker å ligge lavere med hodet. Gode fukttransporterende egenskaper. Vaskbar ved grader. Kan vaskes i maskin som tar 4-kg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg