torsdag 1. oktober 2015

Sofabord dansk design

Kjøp sofabord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Møbler i moderne design som skaper et elegant blikkfang i stuen din. Se hele utvalget her.

Alle møblene våre er fremstilt fra bærekraftige materialer og skreddersys for deg. Finn et salongbord som passer resten av innredningen. Se utvalget vårt her. Dexter er et lite sofabord i enkel nordisk design.


Det runde bordet kommer med en bordplate i røkt eikefinér med en liten hylle under. De skrå bena i sort metall tilfører designet et enkelt og moderne uttrykk. Designet av Malene Lillelund.

Vi mener at alle skal kunne ha råd til en god møbeldesign av høy kvalitet til ærlige priser, slik at alle kan føle at de får mye for pengene. Mangler du det perfekte sofabord eller sidebord til stuen eller soveværelset, så finder du her et stort udvalg af smukke borde i mange forskellige designs og materialer. Vores sortiment af sideborde består af alt fra de moderne og nutidige borde som kurveborde, marmorborde og rulleborde til de mere enkle og tidløse borde i træ eller stål. Våre sofabord er bygget på dansk designtradisjon, hvor vi utfordrer og leker med tradisjonen med respekt, samtidig som vi sørger for nytenkende design. Oppdag vårt spennende utvalg av stuebor og bli inspirert og betatt av vårt sortiment med klassiske sofabord i tre.


Hos Chilli finner du Sofabord i høy kvalitet til god pris – fra 5kr. Trygg E-handel med dagers angrerett. Luzon Sofabord med et stramt design og blanke overflater. Glass plate med hvite ben med sort med sort detalj og chrome fot.


Borde i dansk design til din bolig. Vi fører et udvalg af sofaborde, sideborde, skriveborde i lækkert dansk design og skønne materialer. Uanset om du leder efter et sofabord , sidebor indsatsbord eller skrivebord kan finde det her.


Personlig indretning. I den personlige indretning kan såvel et sofabord som et skrivebord gøre stor forskel. Vis oss en sofa som Como ikke ville passe til – vi utfordrer deg.

Stilrent i sin enkelhet sammen med et stort utvalg av materialer og størrelser gir det perfekte salongbord i en elegant kombinasjon av skandinavisk design og dansk håndverk. Eksklusive sofabord til en god pris og høy kvalitet. Gjør din salong til en stilig og harmonisk plass å være med et stuebord fra Thomas Hill. Vi har salongbord i ulike modeller, og i forskjellige materialer og farger.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stilfulle designede stuebord. Skovby er dansk design og håndverkskvalitet på sitt beste.


Funksjonalitet er Skovbys varemerke og flere av produktene er patenterte. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. SACKit Nordic rundt sofabord i dansk design Velg et sofabord i smukke kvalitetsmaterialer, som du får glede av i årevis La hendene dine gli over de glatte materialene.


Utforsk strukturen i det massive treet. Bli inspirert av de mange detaljene. Når du får SACKit Nordic bordet i hendene, vil du med det samme merke det grundige håndverket. Det finnes mange fordeler med å kjøpe sofabord online, en av dem er at utvalget ofte er stort og variert.


I denne kategorien finner du for eksempel mange forskjellige modeller som er valgt ut takket være deres fine design , høy kvalitet og for at de har gode priser. Et matchende sofabord til sofagruppen din i stuen setter prikken over i-en. Her kan du sette fra deg kaffekoppen, oppbevare vakre tidsskrifter eller plassere en dekorativ vase med blomster. I sortimentet vårt finner du både runde, ovale og firkantede sofabord i glass, tre, betong eller marmor. Våre møbelbutikker tilbyr alt innen moderne design , fra designersofaer og lenestoler til praktiske veggenenheter og funksjonelle TV-møbler.


Vår designtjeneste hjelper også kundene våre å skape et personlig hjem, enten hjemme hos dem eller i butikken. En sofa uten sofabord er som en sommer uten sol. Stuebordet er et komplement til sofaen og kan brukes til mye. I tillegg til at du kan sette tekoppen og legge føttene på det, finner du sofabord med oppbevaring – perfekt for å gjemme unna fjernkontroller, aviser og mye annet.


Sofabord , Erik Bagger Furniture, andet materiale, Jazz Table sofabord eller sidebord Man kan sagtens høre det for sig. Saxofonens bløde toner i en velkomponeret melodi. Og som enhver god lyd er det, bør et bords design også være det. Smykkesæt, sølv, Virkelig flot feminint, lidt rustikt vintage sæt med ring og øreringe i 9sølv med 5guld på begge dele.


Dansk design Tegnet af Erik Bagger Et tidløst sofabord Jazz kommer for at blive.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg