onsdag 21. oktober 2015

Gjestehåndkle

Gjestehåndkle

Gjestehåndkle KARLSTAD grønn KRONBORG. Se vårt store fargeutvalg, som lett kan matches med kolleksjonens andre håndklær. Gå på oppdagelse i vårt store utvalg av herlige gjestehåndklær i 1 egyptisk bomullsfrotté av høyeste kvalitet. Et gjestehåndkle er både et stilig supplement til innredningen og en helt spesiell luksus for gjestene dine.


Gjestehåndkle

Ensfarget gjestehåndkle i 1 bomullsfrotté av myk kvalitet med lange løkker og høy absorpsjonsevne, bord med striper ton i ton i kanten og vevd GANT-merke. I samme deilige kvalitet som våre andre håndkler. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Hva er vel ikke bedre enn å kunne pakke seg inn i et deilig håndkle når du kommer ut av dusjen?


Hos oss finner du frottéhåndklær i mange størrelser og farger i deilig bommull. Enten du et på utkikk etter et stort badehåndkle eller det perfekte gjestehåndkle å henge på toalettet, har vi håndleet for deg. Gi gjestene noe å snakke om med våre fargerike og sjarmerende gjestehåndklær laget i myk bomullsfrotté. Shop online eller besøk din nærmeste Home-butikk. Opptjen i form av bonuspoeng på alle.


Vi er alltid på jakt etter den beste søvnkvalitet for våre kunder. Vi tilbyr derfor personlig service og veiledning i vår butikk! Maxime er en økologisk håndkleserie i microcotton, inspirert av håndklær som brukes på hotell.


Microcotton er en bomullskvalitet av myk og luksuriøs karakter hvor de tette og kompakte løkkene gir dobbelt så høy absorberingsevne enn tradisjonell bomullsfrotté. Håndklærne er utstyrt med en solid gummihempe og er tilgjengelige i tre versjoner – gjestehåndkle , håndkle og badehåndkle. Det er alltid hyggelig med litt fornyelse. Velg etter størrelse, farge, kvalitet og design. Finn din favoritt her.


Gjestehåndkle

Maggieskrev: Man kan ikke bare tro på julenissen o alt Laban. Alle er ikke som du sikkert er. Jeg er slett ikke bare snill. Rustikt herlig lite gjestehåndkle i 1 lin. Strukturveven gir et luftig håndkle som tørker fort og med en rå tekstur.


Linstoffet er vevd i Hviterussland og håndsydd i Norge av GodLin. Håndkleet blir bare bedre og bedre med bruk. Oeko-tex 1standard. Stilig gjestehåndkle med vevet Mariusmønster.


Sammenlign priser på Håndklær, Badehåndklær. Lett å trille, kan snu sitteretning. Ta kontakt med din nærmeste rørlegger. Det tas forbehold om feil- og prisendringer.


Vareutvalget kan variere fra sted til sted og noen produkter må.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg