tirsdag 27. oktober 2015

Beste gulvmaling

På utkikk etter gulvmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Elastisk, akrylbasert betongmaling. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.


Denne malingen er vår bestselger og beste kvalitet innenfor kategorien trebeskyttelse utendørs og selges igjennom våre forhandlere i Norge.

Vi kjenner oss ikke igjen i denne testen, da vi ikke mottar reklamasjoner vedrørende soppdannelse på dette produktet, uttaler Tommy Haraldseth, teknisk rådgiver ved Akzo Nobel Coatings AS, til Dinside. Jeg plukket opp et spann Trestjerner gulv- og trappemaling fra min lokale Coop etter at jeg fikk beskjed på min lokale Flügger at de ikke kunne blande mørke farger for gulvmaling. Jeg bryr meg strengt tatt ikke hvor malingen kommer fra så lenge den er av god kvalitet og til en fornuftig pris. Redaksjonen anbefaler: FAKTA: Er EPOXY-maling farlig?


Slik maler du med epoxy. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.

Billigmaling blant de beste Fraråder kjøp av populær husmaling. Testvinnerne er Teknos Nordica Eko, Rusta Premium fasademaling og Biltema Trefasade V. For første gang har vi også sammenliknet priser og ser tydelig at dyrest ikke alltid er best, sier Folksams holdbarhetssjef, Karin Stenmar. Den nye gulvmalingen er lett å påføre, har ekstremt god. Brukte to strøk trestjerners gulvmaling til selve trappetrinnene, ettersom denne lukter mindre.


Lady Supreme finish til resten. Vi gjorde den store feilen at vi malte trappetrinnene svarte og resten hvitt. Et salig pirk å få overgangene fine og jeg har fikset på dette x-antall ganger. Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter.


I tillegg er det ikke vanskelig å bruke. Her finner du alt i maling, fra terrassebeis, gulvmaling og epoxymaling til takmaling, veggmaling og murmaling. Se maling fra populære merker som Jotun Lady, Nordsjö, Butinox og Drygolin. Mal gulvet med to til tre strøk gulvmaling.


Begynn med å male langs vegg og lister. Bruk gjerne rull når du skal male gulvflaten.

Maler du på glatte flater bruker du en filtrull eller en rull anbefalt for glatte flater. Bruk av forlengerskaft letter arbeidet. Mørkere så vil kaninene stimuleres til reproduksjon. Lysere så ser du all maten for bare har fallt ned på gulvet. Oxan fra Jotun godt produkt.


Resten tar du med en rulle på forlengerskaft. To strøk gir som regel det beste sluttresultatet, sier Sørli. Gulvmaling bør legges med minst fyldige strøk. Det går unna i en fei. Følg tørketider og herdetider som er oppgitt, sier han.


For at malingen skal holde lenger, bør du unngå sterk belastning. Epoxy gulvmaling Sikafloor 2fra Sika, er en 2-komponent, løsemiddelbasert økonomisk, farget epoksymaling og forsegling, til betong og sementbaserte underlag. Sikafloor 2epoxymaling kan tilsettes opptil med epoxyfiller for å gi en fyldigere maling. Du finner trinnvise guider enten du skal male nye tregulv, male allerede malte gulv eller male betonggulvet.


Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.).


Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling.


Maling av tregulv med diffusjonsåpen gulvmaling Er tregulvet ditt slitt og fullt av spikerhull? Da kan det være en god løsning å male det slitte tregulvet hvitt, grått eller svart med gulvmaling. Les her om hvordan du maler henholdsvis behandlet og ubehandlet tregulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg