torsdag 29. oktober 2015

Barne klesstativ

Det er slik de viser hvem de er. Med alt fra oppslagstavler i flere former til minikommoder med festlige mønstre kan barn både vise frem og oppbevare tingene de liker best. På den måten blir barnerommet både ryddig og personlig. Produsert i hvitmalt tre med en dekorativ stjerne lengst opp.


Et praktisk møbel til barnerommet eller gangen der barnet ditt kan henge opp klærne sine og sette skoene sine på. Klesstativ fra Kids Concept. Kleshengere medfølger ikke, disse selges separat.


Barne-klesstativ og barnebok Velkomstpakke. Få et Junibacken barne-klesstativ med hengere og valgfri barnebok i velkomstgave fra Bokklubben Barn. Praktisk og fin oppbevaringsmøbel til barnerommet. Perfekt for at barnet kan lære å henge opp klærne sine.


Barne klesstativ

Utover det praktiske er kleshengeren en fin innredningsdetalj for barnerommet eller gangen. Dette klesstativet er et praktisk oppbevaringsmøbel der ditt barn selv kan henge opp klærne, og sette skoene på skohylla. Et perfekt møbel til barnefamilien, og passer like godt på barnerommet som i gangen. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer.


Da er garderobestativ en ideell løsning. Samtidig tar garderobestangen opp lite gulvplass. Med et klesstativ får du en praktisk og smart måte du kan oppbevare klærne dine på. Plastføtter hindrer riper i gulvet.


Barne klesstativ

Spar tid om morgenen ved å henge klærne lett tilgjengelig på et klesstativ ! Vi har mange praktiske og flotte stativ i forskjellige størrelser og design. Tips: Har du ekstra plass på soverommet? Sett opp en lett romdeler og plasser klesstativ på rekke og rad på baksiden. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Om du er ute etter klesstativ til barn i en passe høyde for de små, så finner du disse blant vårt utvalg av oppbevaring barnerom. Benytt deg av veggene. Få en velorganisert gang gjennom å utnytte alt av plass, også veggene. Passer til dukke kleshengere pk (kjøpes separat).


Denne klassikeren har vi laget i over år. Materiale: sløydfuru. Stativet har løse endestykker som øker totallengden til 1cm.


Eget klesstativ til barna ! Jeg har tenkt kjempelenge nå at jeg vil lage noe eget til barna , gjerne da et klesstativ eller lignende som vi kan ha til mer oppbevaring av klær. For det blir det en del av med to små i hus! Med veldig god hjelp av pappa, som også er en god del mer handy enn hva jeg er, så laget vi klesstativ til guttene i går. VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg