fredag 23. oktober 2015

Bmw lakk koder

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Her kan du finne lakk koder til alle de mest kjente bilmerkene som BMW , Tesla, Subaru etc.


Vi blander lakken vår selv og kan enten blande etter lakkode eller mer custom etter ønske.

Klikk deg inn på det bilmerket du ønsker å finne koden til og les instruksjonene. Kikket etter lakk koden her, men fant ingenting. Er det noen som kan hjelpe meg? Finne fargekode på bil ved regnr.


Annet BMW og motorprat - Bimmers. Under vil du se bilder av hvordan lakk koden til BMW ser ut og på hvilken plass den som oftest er plassert i. Alle kjøretøyer i Norge har et unikt registreringsnummer, som gir informasjon om bilen og hvem som er eier. Når du oppgir registreringsnummer innhenter vi.

Mange leter etter karosserideler i samme lakkfarge som det de har, for å slippe å måtte lakke om. Lakk - koder på biler. Merk at vi skiller mellom lange og korte serviceintervall. Enkelte modeller har kortere serviceintervall. Det identifiseres med utstyrskoden 08KB i bilens utstyrsliste.


Hvis bilen har denne koden er det prislisten for BMW Service Inclusive Kort intervall som gjelder. Din BMW forhandler kan gi deg utfyllende opplysninger om dette. Når du skal velge lakk til bilen så er det forskjellige varianter å velge mellom.


Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit, rød og sølv. Før du begynner å lakkere bilen så er det ekstremt viktig at du har vasket bilen. Støv og skitt vil ellers være godt synlig etter lakkering.


Pensel, i boks eller presset i sprayboks. Din leverandør av lakk og maling. Stort utvalg og rask levering. N47T er omfattet av problemet også.


T betyr bare hvilken intern effektklasse i BMW systemet som den er klassifisert som. Eneste måten å finne ut om bilen er omfattet er å be BMW kjøre VIN-nummer gjennom systemet og se om.

Der entusiastene møtes. Er vel samme fargekode bare det ikke brukes klarlakk i mottorrommet. Spraylakk fargekode - original lakk til bil presset på sprayboks etter din fargekode.


Kan brukes på mye mer enn bil. Vi selger alt fra slipemateriell og sparkel til lakk og klarlakk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg