tirsdag 20. oktober 2015

Knagger muuto

Muuto - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Have fun with the dots! Dette har resultert i noen populære interiørprodukter med nye vinkler.


Besøk vår nettbutikk i dag for en hyggelig handel og effektiv levering!

De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem frihet til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander. Denne pakkeløsningen er med en large, en medium og tre small. Har du behov for å gjøre rommet eller gangen mer organisert og ryddig? Da har vi mange knagger som både er funksjonelle og ikoniske.


Denne særpregede lille familien av kroker blir en flott detalj på enhver vegg. De avrundede kantene tar godt vare på klærne dine og det er mulig å arrangere dotsene i de mønstrene du selv foretrekker. Finnes i mange forskjellige farger.


Hos oss finner du knagger i tre, knagger i messing og knagger i metall, samt morsomme kroker til veggen som barna vil like.

Vi har også praktiske knaggrekker som du får plass til masse klær på. Vil du unngå å bore i veggen for å feste knaggen? MUUTO er et skandinavisk designfirma som samarbeider med de ledende skandinaviske designerne for å skape originale produkter med nye perspektiver.


Dette resulterer i en nyskapende samling av nordiske møbler, belysning og tilbehør for moderne interiører i hele verden. Derfor har vi et stort utvalg innen kurver, esker, kasser, vasketøysposer, hyller og reoler. Rydd opp i kaoset nå! Hos JYSK finner du alltid knagger og knaggrekker til lave priser. Alltid gode tilbud og rabatter.


Ved å utvide denne arven med fremtidsrettede materialer, teknikker og fet kreativ tenkning, er vår ambisjon å levere et nytt perspektiv på skandinavisk design. HAY Beam 60cm – Mørke Grå (charcoal), knagger. Designet av Big Game, Beam bringer to historiske materialer sammen for å skape den robuste og slitesterke klesstativet. Metallstangen er ikke bare en bjelke som du kan skyve fem kroker på, men også en hylle med en kant som holder mindre gjenstander på plass over krokene. Vil du at klærne dine skal holde seg krøllfrie og rene og være lette å finne, er nok kleshengere den beste løsningen.


Vi har et stort utvalg kleshengere til alt fra hawaiiskjorter til prikkete skjørt. Massevis av knagger har vi også, som kan brukes til alt mulig. De runde myke formene er både praktiske og dekorative.


Fåes i eik natur, sortbeiset ask eller gul.

KNAGGER OG KNAGGREKKER. MUUTO THE DOTS COAT HOOKS - MEDIUM - CLAY BROWN. Pris NOK 22inkl. Dots er med sin runde, myke form er både praktiske og dekorative.


Dekorative knagger for jakker eller vesker. På lager (kan restbestilles) Velg antall: Kjøp. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn.


Knagger pk – Hvit kr 4900. Fredericia Furniture. Nara Coat Stand kr 7. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt.


Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Teknikker, materialbruk og kreativ tenking har gjort dem til en spennende aktør i markedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg