torsdag 29. oktober 2015

Retro sovesofa

Sovasofa sparer deg for plass, og gir gjestene en god natts søvn. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.


Se prisene for montering her.

Kjøp retro sovesofa hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Sofaer til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser.

Kan trekkes ut å bli til sovesofa og har rom for oppbevaring under benken. Retro sofa fra 60-tallet i rutet oransje-rød farge. Den har ingen synlige skader, men den ene siden har blitt reparert, så under selve sofaen kan man se spor etter skade. Finn den helt riktige sofaen for deg og dine d den helt rigtige retro sofa til stuen.


Hos Unoliving har vi et stort udvalg og der er altid gratis fragt lige til døren. Hvis du er like hekta på retro sofaer, som resten av Norge, da der du kommet til den rette nettbutikken. Retrolooket har lenge vært populært, fordi den gir innredningen din lidt kant, mens den samtidig er hyggelig.


Vi leverer møblene hjem til din dør med fast fraktpris. Benyt koden: DBA10DK ved bestilling. Koden kan ikke bruges sammen med andre rabatkoder.


Denne sovesofa kombinerer den populære retro stil og høj komfort med dobbelt funktionalitet! En hyggelig sofa, som nemt og hurtigt omdannes til en seng. Materiale: Polyester.


Leter du etter en billig sovesofa med høy kvalitet har du kommet til rett sted! Hos Trademax finner du et stort sortiment av sovesofaer på nettet fra flere av Europas ledende møbelprodusenter. Denne typen av sovesofa er litt enklere, men perfekt for deg som ofte har gjester eller som bor på en liten plass og vil ha en kombinasjon av seng og sofa, for å spare plass på soverommet ditt. En sovesofa som passer i rommet.


Vi har en stor sovesofa med divan, for deg som er ute etter mange sitte- og soveplasser.

En divansovesofa eller hjørnesovesofa er kanskje de modellene som vi selger mest av akkurat nå da de er så romslige. For deg som lever litt mer kompakt og kanskje ikke har et eget rom, er det ingen problemer med å sove i en sovesofa hver natt. Vi har et stort utvalg av sofaer i stilriktige farger. Velg mellom skinnsofa, veloursofa, m. Se hele utvalget her! Knappene kan være polstret i samme farge som ryggen eller i en kontrastfarge.


Men faktum, spisestue med kjøkken er nødvendig del av et Hus. Dette er en sovesofa for den retro -elskende og kvalitetsbevisste mannen eller kvinnen. Den ligner det den heter, nemlig ”oldschool”.


Tankene føres tilbake til 50- og 60-tallet, for sofaen er bygget i den klassiske Chesterfield-stilen. Bredde 140x høyde 80. Annonsen har utløpt og er nå arkivert.


Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal! Udslået: bredde 1cm. Sovesofaer - Interiør på CDON. Betrukket med læder og velour møbelstof.


God mandags morgen, juli er vi altså kommet til, og vi kan gratulere Anita, Anja, og Amina med navnedagen i dag:-) Deilig sommer temperatur, ingen ull longs på, skal si sommern er ei finfin tid! Charmerende retro sofa til hjemmet. Indret hjemmet med en cool retro sofa og giv indretningen et intellektuelt udtryk.


Retro møblers enkle, rene og organiske former passer perfekt ind i den cool moderne nordiske stil. Tilfør charme til stuen med en smuk retro sofa. Bloomingville og House Doctor.


Når du kjøper en sovesofa online er det viktig at du ser på målene og måler det rommet der du vil at den skal stå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg