torsdag 15. oktober 2015

Solskjerming terrasse

Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Vi har stort utvalgt av solskjerming hos Felleskjøpet. Finn det som passer ditt behov. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!


Ett skjema-flere tilbud fra lev. Søk etter solskjerming terrasse på den nye KensaQ. Riktig solskjerming på terrassen. En sommervarm terrasse kan fort bli en svett opplevelse dersom du ikke kan skjerme deg for solstrålene. Her viser vi deg noen eksempler på solskjerming og gir deg råd om hvordan du tar vare på markisen din.


Oppgi produksjonsmål for din terrassemarkise. Vinkel justeres på markisen etter montering (fra til ~grader). Vi anbefaler minst graders fall ved bruk under. Terrassemarkiser i pulverlakkert aluminium med 1 akrylduk. Se også vår nettbutikk.


Når det er sol og varmt ute, er det deilig å sitte på terrassen og kose seg. Men når solen er på sitt sterkeste, kan du og terrassen din trenge litt solskjerming. På en sommerdag kan man ønske et skyggefullt sted å flykte.


Da gir terrassemarkisen god solskjerming. Den gir sval skygge i solvarmen og lunere temperatur om kvelden. Den reduserer også innetemperaturen. Vi leverer terrassemarkiser produsert på mål i pulverlakkert aluminiumskonstruksjon.


Solskjerming terrasse

Duken er av 1 akryl som igjen er teflonbehandlet. Du velger side for betjening enten du vil ha sveiv eller motor og fjernkontroll. Vindusmarkiser er utvendig solskjerming av vinduer. Med en vindusmarkise holder du den verste varmen ute, beskytter mot solbleking av interiør, og skjermer for direkte sol p Også det dekorative aspektet er viktig for mange, da vindusmarkiser i manges øyne hever inntrykket av husets fasade. Uteplassen, enten det er i form av hage, terrasse , balkong eller platting, begynner i større og større grad å bli en del av huset vårt.


Akkurat som inne handler det om å gi uterommet vegger, gulv og tak. Løsningen er like enkel som den er genial. Solskjerming til bilvindu. Innvendig solskjerming.


Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt. Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.


Levegg i glass til terrasse. Vil du bruke uteplassen som et oppholdsrom bør du tenke vindskjerming. Det er stor forskjell på en uteplass som er skjermet for vind og. Hos oss kan du velge mellom over 1forskjellige dukfarger. Gå inn på linken, så ser du det store utvalget av duker.


Solskjerming terrasse

Umbra Produkter AS leverer alt innen solskjerming , samt glass og aluminium til både privat og næring. Herunder dører, foldedører, skyvedører, vinduer, fasader og. Nord-Norges største leverandør innen lysregulering, solskjerming , folier, gardinteknikk, vindskjerming og tilsvarende produkter – gir vi de beste råd og tips til.


Se priser og bestill. Behov for vindskjerming? Markisen kan leveres med nedsenkbar frontduk. Se vårt utvalg og bestill i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg