onsdag 28. oktober 2015

Sort kjøkkeninnredning

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Om du går svart kjøkkeninnredning på en hel vegg, er det fint å bryte opp med for eksempel en hylle til kokebøker. Hvitevarer i stål gir også et lite avbrekk i den svarte veggen, slik at den virker mindre massiv.


LES OGSÅ: steg til et mer personlig kjøkken. Furu var et gjennomgående tema, samt at man på gulvet hadde valgt røde fliser. Det var på tide med en oppgradering, og etter noen runder med meg selv valgte jeg en løsning med sort kjøkkeninnredning.

Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Klassisk eller moderne kjøkken, hus eller leilighet? Sigdal kjøkkeninnredninger fås i et rikt utvalg av farger og design. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt kjøkken. Finn ditt drømmekjøkken!


Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken kan du velge mellom en rekke farger, design og. Black Oak underskap med over- eller høyskap i en annen farge eller materiale. Sort passer til det meste og tilfører både andre tresorter, kvaliteter og rommet en stor grad av eleganse og eksklusivitet.


Med Black Oak bygger uno form videre på sin lange tradisjon for å lage ypperlige og innovative kjøkken.

Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider. HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken, bad og garderobe. Her finner du eksempler på sorte kjøkken, små vaskerom, ulike kjøkkenvifter og mye mer.


Du får mye mer hos HTH! Hva drømmer du om når du tenker på nytt kjøkken? Schmidt har et bredt sortiment av klassiske og moderne kjøkken til ditt hjem. Raskt, enkelt og billig.


Drøm stort - book et møte. Hos oss kan du plukke det du trenger, for så å sette det sammen slik du ønsker. Det være seg skuffesett, sokkel eller annet tilbehør til kjøkkenet. Bygg ditt eget kjøkken Et kjøkken bør være praktisk og organisert. Vi hjelper deg med råd og alt du trenger for en ny.


Det er i tillegg et miljøvennlig tiltak, hvis du allikevel har et kjøkken som er funksjonelt. Har du nettopp flyttet, og ønsker en umiddelbar forandring, uten å måtte investere i et nytt kjøkken, så er dette en god måte å oppgradere hjemmet på. Moderne kjøkkeninnredning.


Hvis du bestiller et uforpliktende inspirasjonsmøte hos nærmeste Schmidt-butikk, gir vi deg veiledning gjennom strømmen av moderne kjøkkendesigner og kombinasjonsmuligheter. Toril hadde gulnet panel og gammel kjøkkeninnredning fra tallet. Se før- og etterbildene og film om hvordan male kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg