onsdag 14. oktober 2015

Risbollar

Risbollar

Risboller er en favoritt blant både små og store. Disse søte godsakene er laget med puffet ris, kokesjokolade, delfiafett, egg, sukker og kaffe. Småkakene er nærmest som konfekt å regne og smaker herlig av.


Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å. Risbollar er ein av dei “julebakstane” som er laga på få minutt men likevel er elska av både små og store. Julebakst står i hermeteikn, for her der det strengt tatt ingen baking.


Du smeltar feitt, vispar eggedosis og vender det heile saman. Så treng det berre eit kvarters tid i kjøleskap før det er klart til servering. Lyst på ekstra smakfulle og fyldige risboller?


Risbollar

Hemmeligheten er å erstatte noe av delfiafettet med smør. Tar du sjansen, kommer du aldri til å prøve en annen. Disse bollene er ekstra gode ettersom de er basert på.


Ingen jul uten risboller her i huset! Denne oppskriften på hjemmelagde risboller er laget med puffet ris, mørk sjokolade, delfiafett, egg, sukker og. Hvem kan motstå hjemmelagde risboller? De er enkle å lage og det er ikke mange minuttene som skal til før du kan servere dem.


Risbollar

Selv om risboller antakelig ikke tilhørte de originale syv sortene, blir sjokoladetrukne risboller mer og mer populære. Til denne oppskriften passer det med egg. Smelt og avkjøl kokosfettet. Pisk egg og melis til eggedosis. Rør inn vaniljesukker, smeltet sjokolade og smeltet koksfett.


Lag konfekt av risbollene med mørk sjokolade, flaksalt og langpanne. Solcellebelysning med glødelamper på en slynge i jute. Lades av sollys om dagen og lyser med varmhvitt lys om kvelden.


Risbollar

Plasseres i direkte sollys om dagen for. Skal du lage mat til barn? Vi har samlet en rekke enkle og sunne middagstips til barn, som tar kort tid å lage. La gjerne barna være med på å lage maten. Ett annorlunda och gott tillbehör till festligare rätter.


Du kan även laga risbollar av kokt kallt ris, så det är ett bra sätt att tillvarata rester. Onigiri är risbollar som vanligtvis är inslagna i norisjögräs och fyllda med kött eller grönsaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg