torsdag 1. oktober 2015

Lift gardin

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg?

Mønstrede gardiner i ulike former. Se de fine inspirasjonssidene våre. Liftgardiner til et hyggelig hjem. Ser du etter nye liftgardiner? Vi har et stort utvalg liftgardiner til alle rom, enten du trenger lystette eller transparente.


Bestill fra nettbutikken. En liftgardin med pene motiver blir da også et dekorativt element i vinduet.

Tekstildelen kan vaskes i maskin. Tilpasset liftgardin Du kan få målsydd liftgardin nøyaktig etter mål, både på lengden og bredden uten at det blir veldig dyrt. Velg stoffkvalitet, farge eller mønster, om du vil ha snortrekk eller kjedetrekk, hvilken side du vil ha trekket på, om den skal monteres i tak eller på vegg.


Du kan til og med bestille stoffprøver på forhånd. Hos oss finner du mange modeller og farger. Vevene kan også brukes til å lage gardiner som gir deg mulighet for å mikse og matche farger og design etter ditt behov.


Du kan skape den helt riktige stilen med nøytrale nyanser i grått, sort og hvitt eller ved å bruke friske farger som rø oransje, gul eller grønn. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Stort utvalg av gardiner, plisségardiner, rullegardiner, persienner og gardintilbehør Riktige gardiner og persienner hjelper deg å skape stemningen du i hjemmet. Gardiner til rimelige priser får du hos bonprix. Her finner du flust av liftgardiner til hjemmet ditt.


Med nye gardiner kan du enkelt og raskt gjøre hjemmet ditt hyggelig og hjemmekoselig. Handle trygt på jotex. Et komplett sett til deg som vil sy din egen liftgardin.


Velg ditt favorittstoff og sy på medfølgende borrelåsbånd og snart har du din helt unike liftgardin. Pakningen inneholder beskrivelse av hvordan du enklest mulig går til verks.

Observer at kjedetrekket er. Kjøp dit liftgardin online - når du kjøper liftgardiner på GardinShoppen. Du kan enkelt heve rullegardinen til flere forhåndsbestemte høyder, siden den har magneter i kanalene. De trekkes helt opp for å slippe inn mest mulig dagslys eller man lar dem være delvis nedtrukket for å hindre innsyn.


Spar Kjøps Nyhetsbrev. Det har blitt en og annen hjemmesydd liftgardin hos oss. To i stua, og nå er jeg i gang med en tredje variant til barnerommet. Jeg har kjøpt både liftgardinsystem og stoff fra Stoff og Stil, og er veldig fornøyd.


Stoff og Stil har en en del stoff til mørkleggingsgardiner som jeg synes er helt fantastiske. Smarte og praktiske rullegardiner. Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg