mandag 19. oktober 2015

Ramme 90 x 60

Fraktfritt over 3kr. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Siden alle våre bilderammer kan brukes i liggende format, passer de også alle bilder på 90xcm.


Hvilken er den perfekte for deg?

Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer.


Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Ferdigrammer i alle mulige størrelser. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo - dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser.


Da alle vores fotorammer kan bruges i liggende format, passer de også til dine billede i størrelsen 90xcm.

Herunder finder du vores udvalg, hvor du kan se, at vi tilbyder billedrammer til ethvert motiv i denne størrelse. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser.


Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener.


Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Bruk klipsramme når du vil at bildet skal komme i fokus. Motivet kommer godt frem og bildet flyter lett inn i omgivelsene.


Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Plexi gir lette og uknuselige bilder. Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på Desenio.


Noen som har et tips om annen måte å henge det opp på?

Jeg vil at det skal se litt bra ut. Ikke tegnestifter og bildet rett på veggen lissom. Laminering er en mulighet. Mange steder som kan gjøre det.


Ellers er det jo ikke så dyrt å kjøpe fra USA heller da. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Cookie-innstillingene på denne nettsiden er stilt inn som tillatt alle cookies for å gi deg den beste opplevelsen.


Fortsetter du uten å endre disse. Ramme - prisgruppe B. Vil du gerne modtage vores nyhedsbrev, bedes du indgive din e-mailadresse her. Du kan til enhver tid annullere nyhedsbrevet igen.


Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg