fredag 9. oktober 2015

Planløsning kjøkken

En annen romslig planløsning er den mer uvanlige G-formen som gir rom for tre perfekt plasserte arbeidssoner som har masse plass rundt seg, men som fremdeles ligger nært nok til hverandre. Denne anvisningen viser anbefalte løsninger for kjøkken i boliger. Anvisningen gjør også rede for krav til kjøkken i byggteknisk forskrift (TEK17). Et veldig enkelt kjøkken , og en vanlig planløsning.


Her finnes alle kjøkkenets funksjoner på én vegg.

Enkelt, effektivt og lett å komme til alt. Dessuten har du kanskje eksisterende spisemøbler som skal få plass. Nedenfor nevner vi en del ting som det kan være bra å tenke gjennom når vi begynner reisen mot ditt nye kjøkken.


Planleggerne gjør planleggingen og valgene enklere for deg. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.


Lokaler som skal brukes til mattilberedning må være plassert, utformet, konstruert, rengjort og vedlikeholdt slik at det er mulig å beskytte mot forurensning av mat og hindre forekomst av innsekter og skadedyr.

Planløsning er viktigere enn størrelsen på lokalene. Det kan være mange gode grunner til at man ønsker å bytte planløsning og flytte kjøkkenet. I mange tilfeller er plasseringen av kjøkkenvasken begrenset pga tilkobling til avløpsrør. Med en pumpe under kjøkkenvasken kan man enkelt flytte kjøkkenvasken og endre planløsning til hva man vil. Tilbud på et nytt kjøkken.


Våre innredningskonsulenter er eksperter på å sette sammen et godt kjøkkentilbud som passer til dine ønsker og ditt budsjett. Avtal et gratis og uforpliktende møte, og hør mer om mulighetene dine for å kjøpe et nytt kjøkken. Uten en god planløsning fungerer ingenting annet heller, sier interiørarkitekt Kaja Hanevold i Kreo Interiørarkitektur, som også er Vi i Villas ekspert på interiør.


En dårlig planløsning skaper frustrasjon. Man må ha praktiske og funksjonelle løsninger som gjør hverdagen enkel, sier hun. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt.


Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Mobalpa leverer kjøkken i mange typer og former. Har du et ønske om et rett kjøkken , U-form, L-form eller den populære kjøkkenøyen så har vi mange muligheter for dette.


La deg inspirere av de forslagene våre designere har satt opp. Et flottere design, mer oppbevaring, mindre bortkastet plass eller kanskje mer benkeplass.

Før du går i gang med kjøkkeninnredningen, er det en god ide å ta deg tid til å tenke over hva du er fornøyd med i ditt gamle kjøkken og hva som mangler. Derfor er hvitt kjøkken et veldig populært valg i mange hjem, og det er faktisk så mange som opptil av alle kjøkken som er hvite. Grått var en veldig populær farge for noen år tilbake, men er nå på full fart inn igjen. Et grått kjøkken gir et moderne preg, men også en god porsjon ro med duse, dempede farger.


Et U-formet kjøkken egner seg særlig i rom av større størrelse. Utformingen gir tydelige arbeidssoner, men det kan føles trangt når flere arbeider samtidig. Denne løsningen krever også ekstra planlegging med tanke på oppbevaring, da mye av arealet til oppbevaring under benkeplate går med til hjørneskap.


Les også: Samlet kjøkken og spiseplass. Hvilke utfordringer støtte dere på? Soilrørene var i veien for å utvide kjøkkenet mot gangen. Løsningen ble å trekke høyskapet ut fra veggen, foran rørene, og spesialbestille en dekkside. Da oppnådde vi førti centimeter lengre kjøkken.


Nå er det flere kjøkkenprodusenter som tilbyr valgfrie farger. Og du trenger ikke bytte hele kjøkkenet. En nøytral koketopp som, BORA benkeventilator, er en sikker vinner på et fargerikt kjøkken. Den tar for seg sammenheng mellom pedagogikk og fysisk utforming i planleggingen, arealprogrammering, organisering av rom og arealer, og viser eksempler på ulike organisasjonsformer og løsninger.


Matbod er kommet igjen på moten og her er det fint om den legges til kjøkken og ikke i en annen etasje. Eget TV-rom er kommet for å bli, men det er en kjensgjerning at dens plassering er der hvor vi for det meste oppholder oss, bør derfor tenkes godt på og kanskje plassers slik at kjøkken osv ikke er for langt unna. Halvøya med hyllevegg på utsiden definerer skillet mot stuen, samtidig som den skaper en overgang ved å være et stuemøbel. Kjøkken med smart planløsning. Skuffefrontene er laget av ett sammenhengende stykke eikefinér.


Lyst på nytt kjøkken eller vaskerom? Et kjøkken kan ha en mengde ulike designer og vi har kjøkken for alles smak og alle prisklasser. Uansett om du ønsker deg et klassisk eller moderne kjøkken har vi en Epoq-serie som passer deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg