mandag 26. oktober 2015

Foliere bil

Søk etter foliere bil på den nye KensaQ. Super bilferie med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Helfoliering av bil er en kunst, og vi kjenner kun til fire montører i Norge som kan foliere en bil heltprofesjonelt. Vi folierer også motorsykler og båter. Om du synes bilfargen du har er kjedelig, eller om du bare vil friske den litt opp er helfoliering et veldig bra alternativ. Hva koster det å foliere en bil ? LES OGSÅ: Lakkér bilen selv med Plast Dip. Bilfoliering kan koste alt fra 15.


Ved å foliere bilen bevarer man lakken og bilen holder seg bedre i verdi ved salg. Da har man alltid en ny bil under folien. For en vanlig personbil kan det være 5-10.


Benny Christensen hos TVBroom anbefaler deg å helfoliere bilen i stedet for å lakkere, om du vil bytte farge på bilen : “Et annet og billigere alternativ er folie. Den kan også fjernes igjen om neste eier heller vil ha gul bil. Selvklebende folie som metervare.


Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Vår dedikering til kundene gjør at alle våre kunder får individuell oppfølging, og vi opplever at kundene er svært fornøyde med oss. Vi vet at bil er svært viktig for mange, og vi sørger derfor alltid å være både nøyaktige og profesjonelle når vi behandler din bil. En av dem som har fått endret farge på bilen sin er Mikkel Christiansen, den ene halvdelen av DJ Broiler.


Han har endret sin hvite BMW 6-serie til å bli matt gullfarget. Jeg er veldig fornøyd med hvordan bilen ble seende ut. Når en kjøper en slik bil , er jo litt av poenget at den skal bli akkurat slik jeg vil ha den, sier Christiansen. Også det å legge folie på bilen selv.


Hos 3M vet vi hvor viktig bilen din er for deg, og hvis du er på dette nettstedet, er du antagelig ute etter å gjøre den enda mer spesiell. Det er rart med fagfolk. Nå har vi gjort det enda enklere å tilpasse bilen ved at vi kan tilby nyskapende produkter av høy kvalitet, som monteres av spesialister over hele landet, opplært hos og godkjent av 3M. FolieXperten leverer alt av bilfoliering, fra små dekor og logoelementer til helfoliering av bil. Vi sørger for effektiv firmaprofilering, og hjelper privatkunder som ønsker det lille ekstra.


Foliere bil

Kan også fjernes folie på bil. Design av bildekor: Vi kan hjelpe deg med design av bildekor tilpasset din bil og det budskapet du ønsker å. Helfoliering er rimeligere enn å lakkere bilen. De har utstyret, teknikken, erfaringene og kunnskapen som menigmann ofte mangler.


Vi anbefaler å helfoliere nye biler. Folien beskytter orginal lakken, og bilen holder seg bedre i verdi. Delfoliering kan være mye forskjellig.


Foliere bil

Her velger man stort sett selv hvor man ønsker folien. Noen velger å foliere kun dører og sidepaneler, mens andre folierer kun tak. Har ikke noe erfaring med å foliere , er det bare å glemme hvis jeg vil ha et brukbart resultat? Ta en titt på nettsida vår for inspirasjon – har du en sprø profileringsidé så utfordrer vi deg til å teste den på oss!


Man kan ha forskjellige mål, det være seg at man ikke fikk bilen i den farven man ønsket eller at man ønsker å beskytte karosseriet mens man har bilen. Spør oss gjerne om helfoliering av bil. Bruk teip på midten for å stabilisere folien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg