tirsdag 6. oktober 2015

Entre løsninger

Det er hyggelig å komme inn i en gang som både er ryddig og fin, så går du med planer om å gjøre noen forbedringer er det bare å sette i gang. Her får du noen tips til smarte og billige løsninger det er lett å ta tak i. I dette galleriet kan du se smarte løsningen for oppbevaring i entreen. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene i rommene.


En lys entré til å bli glad av.

PAX er et fleksibelt garderobesystemet har mange smarte løsninger , så du kan få det akkurat slik du vil! Om du har litt trangt med plass i entréen kan du bruke skyvedører for å spare plass og gjemme bort rotet. Gjør entreen din til et innbydende rom med funksjonelle løsninger. Her er et knippe smarte ideer som du raskt kan få til selv.


Et vitrineskap kan bidra til å gjøre noe dekorativt ut av oppbevaringen. Mange har vakre gjenstander som bare brukes av og til, men som med fordel kan vises frem hele tiden. Da er vitrineskapet løsningen , så sant du følger våre enkle tips for hvordan du best mulig bruker den til både utstilling og oppbevaring.


Belysning med dimmere kan sørge for både en varm velkomst og nok lys til å raskt og enkelt holde orden.

Vi finner gode løsninger for entre og gang. Entreen er det første som møter oss når vi kommer inn døren. Gå på oppdagelsesferd i utvalget av oppbevaringsløsninger til entreen, vaskerommet eller gangen. Vi gir deg tips og inspirasjon til en optimal innredning. Hvis du ønsker det, kan vi hjelpe deg med å designe en skreddersydd løsning , akkurat som vi gjerne står for monteringen.


Bestill et møte, eller kom innom en av våre butikker. Hallen er det første besøkende ser. Vis personligheten din, og lag praktiske fine løsninger. Smarte løsninger i gangen Disse ti entreene tar førsteinntrykket på alvor Savner du orden i gangen?


Her finner du gode løsninger til boligens første. Hos Kvik har vi massevis av erfaring med å innrede funksjonelle og flotte oppbevaringsløsninger. Hva med noen virkelig praktiske løsninger til entreen?


Med skyvedørskap og garderobe til entreen, stua, kjøkkenet, soverommet eller kontoret vil du kunne skape et helt annet rom. Acme Interiør kan hjelpe deg med skyvedørsløsninger til de fleste rom. Våre skap og garderober kan skreddersys dine behov.


For å ikke snakke om når vi har.

Her vil vi ha smarte oppbevaringsløsninger, møbler som tar liten plass og detaljer som sikrer et. Listen er lang over ting som ofte flyter rundt i inngangspartiet. Her gjelder det å tenke smart når du skal finne gode løsninger for oppbevaring og innredning.


Bruk rabattkode BMVENN Lange, smale inngangspartier er spesielt krevende å innrede fordi det er vanskelig å finne løsninger som ikke tar for mye plass i rommet. Det vil si jeg har begynt å lappe sammen åpne sår etter lister av gamle skap. Vi liker praktiske løsninger i gangen, men det skal også se spennende og lekkert ut! Det er det første rum, du møder efter en lang dag hjemmefra, og det er her, du modtager gæster.


Din indretning af entre er derfor med til at skabe førstehåndsindtryk, og en flot og stilet entré vil efterlade både dig og dine gæster med en god og hjemlig fornemmelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg