torsdag 29. oktober 2015

Plissegardiner 200 cm

Ett skjema - flere tilbud fra lev. Flexibility, cost efficiency, accuracy and innovation power along the entire value chain. Finn laveste nettpris her.


Plissegardiner 200 cm

Plisségardiner leveres i standardstørrelser, men det er enkelt å tilpasse dem hvis du kommer innom en av våre butikker. Vi leverer også spesialbestilte lamellgardiner etter dine mål. Lamellgardiner passer utmerket til store vindusflater, til store skråvinduer og som romdeler. Se våre lystette og lysfiltrerende plissegardiner i sort og hvitt.


Rimelige gardiner, prisene begynner på vel 40-. Plisségardiner er et perfekt valg om du ønsker innvendig solskjerming, skjerme for innsyn eller mørkbelegge rommet. Interiørproduktet er et moderne alternativ til.


Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Designet er stilrent, og en plissegardin som er heist opp, tar opp lite plass, noe som lar lyset strømme inn.


De mangfoldige betjeninger som snor, kjede, grep og motor garanterer lett betjening, slik at du enkelt holder nysgjerrige blikk eller det varme solskinnet ute. Plissegardiner har mange fordeler. Som navnet tilsier kan den trekkes både opp og ned. Trenger du solavskjerming eller gardin til soverom, kan en lystett plisse gardin være midt i blinken.


Plissegardiner 200 cm

Minimum bredde cm. Maksimum bredde 2cm. Enkle å skreddersy for spesielle mål. Rengjøring av Plisségardiner. Jevnlig rengjøring med fjærkost eller støvsuger på lav effekt.


Flekker bør fjernes så raskt som mulig med en myk svamp. Bruk lunket vann og et ikke-syntetisk vaskemiddel. Varia plissegardiner er av den beste kvalitet og svarer til de plissegardinene som du finner hos den lokale gardinbutikken din. Varia gardiner er kvalitetstestet av mange forbrukere og har fått toppkarakter.


Plissegardiner 200 cm

Gardiner er myke, men hardtarbeidende. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten.


Doble plissegardiner reduserer varmetap En jevn temperatur i hjemmet ditt sikrer et godt inneklima. Særlig i et land som Norge, med store temperaturforskjeller, er det en fordel både å holde på og beskytte seg mot varmen. Les om produktet og se bilder i galleriet her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg